Da li će Will Smith konačno dobiti Oskara za ovu ulogu?

    29.07.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/clanakkingrichard.jpg

    Posle mnogobrojnih ostvarenja za koje je dobio odlične kritike kao i nominacije za nagrade, među kojima su „U potrazi za srećom“, „Šest stepeni razdvajanja“ i „Ali“, verujemo da će Will Smith biti jedan od glavnih kandidata za Oskara za ulogu u filmu „King Richard“. Film se zasniva na istinitioj priči o nasleđu Serene i Venus WIlliams, i nakon što smo pogledali trejler automatski smo zamislili i dodatnu scenu u kojoj Will kući odnosi Oskara za glavnu mušku ulogu.

    Naime, poznati glumac u filmu glumi ulozi oca dve nauticajnije teniserke na svetu koje su svojom pojavom redefinisale i tenis i sport uopšte kakav smo poznavali do tada. U ulozi Serene naći će se Demi Singleton, a u ulozi Venus glumica Saniyya Sidney. Trejler je objavljen juče i u njemu vidimo teniserke u tinejdžerskom periodu i kako je izgledao njihov put do profesionalnog tenisa. Već tada, njihov otac imao je jasnu viziju o tome kako da im pomogne da stignu sa ulice do teniskih terena. “Svet nikada nije imao poštovanje za mene, ali će ga imati za vas”, poručuje on svojim devojčicama u trejleru.

    Ovo je priča o posvećenosti, istrajnosti i snazi porodice, a iznad svega, pokretačkoj sili koja se rađa kada neko veruje u nas. Film je režirao Reinaldo Marcus, dok je Will Smith učestvovao i u produkciji. Učešće u pravljenju filma uzele su i same teniserke, kao i njihova sestra Isha Price. Film možemo očekivati u novembru kako u bioskopima tako i na HBO Max platformi. Mi jedva čekamo da ga pogledamo!

    Saznaj više:
    Povezani članci: