Da li se približavamo vrhuncu borbe za oslobođenje Britney Spears?

    08.07.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/britneycover.gif

    Paris Hilton, Christina Aguilera, Miley Cyrus i Mariah Carey se udružuju kako bi osnovale legalni fond i pomogle Britney Spears. Pridružuje se čak i njen bivši, Justin Timberlake, kao i Katy Perry. Što bi se reklo choose your fighter, samo što ovaj put svi borci igraju za isti tim i istu ideju, a to je da pomognu svojoj prijateljici, koleginici i saradnici u borbi za slobodu i ptavo da vodi svoj život kako smatra da treba.

    Miley je možda bila najglasnija u svojoj nameri da pomogne poznatoj pevačici, budući da je na nastupu u Las Vegasu pevajući svoj hit „Party in the U.S.A.“, u jednom momentu ispustila sledeće stihove: „The taxi man turned on the radio / He turned to me and said / ‘Free Britney, Free Britney!'“. S druge strane Christina Aguilera je verovatno i glavna osoba odgovorna za ovu inicijativu, što nije ni tako neobično budući da je bila u popularnom televizijskom programu za decu, Mickey Mouse klubu sa Britney i da su zajedno odrastale i provele osetljivo tinjedž doba pod svetlima reflektora. Christina je bila posebno pogođena svima što se dešava sa Britney i uglavnom se oglašavala na Twitter-u kako bi je podržala, već duže vreme unazad a onda konačno i inicijativom kojoj su se mnogi pridružili.

    Ostale poznate ličnosti su se pridružile digitalnoj podršci, iz kog je nastala ideja o legalnom fondu koja je defintiivno jedan od retkih opipljivih i konkretnih vidova podrške, kakav jedino zapravo i može pomoći, imajući u vidu trenutnu situaciju i učiniti da Britney uz neka sredstva nastavi da bori bitku.

    Među armijom Britney fanova nalaze se i Selena Gomez, Iggy Azalea, Fergie, Pink, Demi Lovato, Nicki Minaj i mnoge druge autorke, i koliko god se možda privatno manje ili više slagale, sve se trenutno nalaze na zajedničkoj misiji i glasno podržavaju Britney. A mi se zaista nadamo da će ovo udruživanje doprineti borbi koju Britney vodi, a koju kako se čini, neće moći da dobije sama.

    Saznaj više:
    Povezani članci: