Imamo prvi teaser i datum premijere četvrte sezone serije „Succession“!

  27.01.2023.
  RECOMMENDED

  Istrošili smo “White Lotus”, ali stiže nam sveže parče stare opsesije – četvrta sezona serije “Succession”. Prva epizoda je bliže nego što mislite!

  Od svoje premijere 2018. godine, ova serija je munjevitom brzinom postala jedan od najpopularnijih i najhvaljenijih HBO naslova. Sada se konačno vraća za svoju dugo očekivanu četvrtu sezonu, sa ciljem da osvoji Emmy za najbolju dramu tri puta za redom. Navijamo!

  Nova sezona nastavlja tamo gde je prethodna stala, Roy porodica sprema se da tehnološkom vizionaru, Lukasu Matssonu, proda medijski konglomerat – Waystar Royco – i i upravo na toj velikoj odluci zasniva se težište radnje novih epizoda. Svi članovi porodice nisu srećni i zadovoljni povodom iste, posebno ako se prisetimo da je u prethodnoj sezoni Roy išao protiv želja svoje dece, praveći tajni dogovor sa njihovom majkom. Njih sada srećemo u previranjima i presipitivanjima kako će im životi nakon te seizmičke promene izgledati, a jedno je sigurno: porodična bitka se u novim epizodama nastavlja još ostrašćenija.

  Glavna glumačka posada – Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, and Alan Ruck – vraća se svojim ulogama, a pridružuju im se i neka nova lica. Annabeth Gish, Adam Godley, Eili Harboe i Jóhannes Haukur Jóhannesson proširuju osnovni sastav i radujemo se da vidimo svežu energiju u dobroj, staroj postavci.

  Roy porodica sada otvara novo poglavlje, a mi smo tu da pomno pratimo svaki njihov pokret počev od 24. marta!

  Saznaj više:
  Povezani članci: