„Julie & Julia“: Iza kulisa vode nas Stanley Tucci i Ina Garten

    10.04.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/cover_julieandjulia.jpg

    „Julie & Julia“ je obožavana biografska komedija – drama iz 2009. godine koja je predstavila život Julie Child, jedne od prvih žena koja je vodila sopstvenu emisiju o kuvanju na televiziji i mlade blogerke, Julie Powell koja je u njoj pronašla životnu inspiraciju. U filmu su glavne uloge tumačili Meryl Streep, Amy Adams i Stanley Tucci koji nas sada zajedno sa Inom Garten vodi iza zavese. 

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/1681136823918225.jpg

    Reč je o posebnoj epizodi u okviru Radio Cherry Bombe podcasta koja je posvećena upravo pravljenju ovog filma. Ukoliko niste bili u prilici da ga pogledate, radnja je podeljena u serije flešbekova između sadašnjosti i prošlosti, skačući između različitih trenutaka životu Julie Child i Julie Powell, mlade blogerke rešene da verno prenese sve recepte genijalke. Jednom kada budete uvučeni u ovu toplu priču, sigurno ćete želeti da zagrebete dublje kada na red dolazi upravo epizoda podcasta koji redovno donosi razgovore sa najzanimljivijim ljudima iz gastro sveta.

    Stanley, kao član tadašnje glumačke posade i Ina Garten, kao američka autorka dvanaest najprodavanijih cookbook-ova, u intimnom razgovoru vode nas iza zavese, ali i otkrivaju koji bi recept zajedničkim snagama pripremili za večeru velikoj Child. Ako ste ljubitelji njenog lika i dela, postoji i poseban podcast pod imenom Inside Julia’s Kitchen, koji podrobnije istražuje nasleđe Julie koja je prepoznata kao kuvarica koja je upoznala Amerikance sa francuskom kuhinjom.

    Saznaj više:
    Povezani članci: