Naslov koji jedva čekamo: “An Astrological Guide For Broken Hearts” stiže na Netflix

  12.10.2021.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/10/astrologica_cover.jpg

  Istina je da smo kolektivno opsednuti astrologijom iako navodno u nju ne verujemo. Kada je ljubav u pitanju, onda se vera u poklapanja, nepoklapanja, karakterne osobine potencijalnog ili postojećeg partnera, šanse za romansom ili pretnje potpunom krahu duplira. Ko drugi do Netflix je odlučio da od čitave te fame napravi seriju – “An Astrological Guide For Broken Hearts”.

  Zasnovana je na istoimenom romanu iz 2015. godine, a priča prati mladu Alice (vagu) u potrazi za ljubavlju. Na tom putu na nagovor svog najbolje prijatelja, astro gurua,  odlučuje da se okrene natalnim kartama ne bi li pronašla najkompatibilnijeg partnera. Bilo da verujete ili ne verujete u položaj zvezda i njihov uticaj na nas, serija je urađena po uzoru na „Bridget Jones’s Diary“, a da biste se nasmejali i zabavili na nekoliko sati ne morate biti izričiti po ovom pitanju.

  Ukoliko ste se i sami našli u istoj potrazi i prečicama do rešenja, nema sumnje da ćete se poistovetiti sa ovom pričom. Posebno sa Alice koja iako odlučuje da se okrene zvezdama na putu nailazi na prepreke. Moguće je da sada pretpostavljate da je u pitanju još jedna mlaka priča, ali istina je da iza ideje stoji ozbiljno istraživanje. Serija je stigla na Netflix, a ako se premišljate da li da na ove epizode utrošite vreme, možda vas trejler pogura u pravom smeru.

  Saznaj više:
  Povezani članci: