Pogledajte prvi trejler za 4. sezonu serije „You“!

  26.09.2022.
  RECOMMENDED

  „Hello you“, stigao je prvi trejler za četvrtu sezonu serije „You“ i naravno da nas prolazi jeza gledajući ga. Joe je tu, ali i puno novih, nepoznatih lica. Upoznajte ih.

  Charlotte Ritchie (Kate) je pametna i rezervisana direktorka umetničke galerije, Lukas Gage (Adam), mladi biznismen koji je izneverio očekivanja svoje porodice, Tilly Keeper (Lady Phoebe) je školski primer mlade, ljupke, ali haotične devojke iz bogate porodice, Amy Leigh Hickman (Nadia) koja teži da postane spisateljica i Ed Speelers (Rhys) čiji su memoari doneli priznanje i pritisak da započne političku karijeru. Kada je reč o Joeu, njega smo poslednji put videli kako ubija svoju suprugu Love, fejkuje sopstvenu smrt, bebu ostavlja komšijama i beži iz zemlje prateći svoju novu opsesiju, Marienne Bellamy (Tati Gabrielle).

  „Ja nisam simpatični menadžer knjižare u Njujorku“, kaže on u trejleru. „Ili prodavac u LA-u, ili zaljubljeni muž u predgrađu. Ne, ne više.“ Joe je prošao kroz „malo prefinjenosti” nakon što se preselio u London, a „dani neuzvraćene ljubavi i čežnje” su navodno iza njega. Pod pseudonimom profesora Jonathana Moorea živi u Velikoj Britaniji gde je sahranio svoju prošlost. 

  Do sada smo naučili da uprkos njegovim sladunjavim rečima, ovaj ozloglašeni ubica se uvek vrati po još. Upravo to očekujemo i u novoj sezoni koja stiže na Netflix platformu 10. februara! Drugi deo 4. sezone biće emitovan 10. marta. Pogledajte šta vas očekuje u trejleru.

  Saznaj više:
  Povezani članci: