Princ Harry i „Rezerva“ – njegovi memoari sada su dostupni na srpskom jeziku

    10.04.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/Cover_Princ.jpg

    Princ Harry po prvi put iznosi svoju priču i sa neustrašivom iskrenošću opisuje svoj trnovit životni put kroz memoare „Rezerva“. Ova knjiga je puna uvida, otkrića, samopreispitivanja i teško stečenih mudrosti o porodici, ljubavi i životu. Nema sumnje da je Harry jedan od najfascinantnijih i najuticajnijih globalnih ličnosti našeg vremena i da je ovakvo štivo koje dolazi iz njegovog pera dragoceno na više nivoa.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/1681130262935333.jpg

    Knjiga će pokriti njegov život izložen očima javnosti od detinjstva do danas, uključujući njegovu posvećenost službi, vojnu dužnost koja ga je dva puta odvela na prve linije Avganistana, posttraumatski stresni poremećaj koji ju je pratio i radost koju je pronašao u ulozi muža i oca.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/1681130321421291.jpg

    „Ne pišem ovo kao princ kakav sam rođen, već kao čovek koji sam postao. Nosio sam mnogo šešira tokom godina, i bukvalno i figurativno i nadam se da pričajući svoju priču o usponima i padovima, greškama, naučenim lekcijama, mogu pomoći da pokažemo da bez obzira odakle dolazimo, mi imamo više zajedničkog sa čitaocima nego što mislimo. Duboko sam zahvalan na prilici da podelim ono što sam naučio tokom svog dosadašnjeg života i uzbuđen sam što će ljudi pročitati izveštaj iz prve ruke o mom životu koji je tačan i potpuno istinit“, izjavio je Harry.

    Knjiga „Rezerva“ sada je dostupna i na srpskom jeziku, u izdanju Vulkan izdavaštva. Dostupna je na sajtu vulkani.rs i u Vulkan knjižarama širom Srbije.

    Saznaj više:
    Povezani članci: