„The Watcher“ serija će vas ubediti da kupite sigurnosne kamere za svoj dom

    24.10.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/thewatcher_cover.jpg

    Nakon „Dahmera“ koji je pogrešan na nekoliko nivoa, Netflix nastavlja u istom ritmu. Ovoga puta je posredi bolja horor izvedba, reč je o seriji „The Watcher“ koja je zasnovana na istinitoj priči i samo nekoliko dana nakon premijere, uspela je da vrtoglavo podigne prodaju sigurnosnih kamera za kuću.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/1666605252287843.jpg

    Ova misterija prati život mladog bračnog para koji se seli u dom iz snova, ali taj raj ubrzo biva pretvoren u pakao kada počnu da dobijaju zlokobna pisma i pretnje od izvesnog Watchera. Serija je zasnovana na istinitoj priči koju je objavio New York Magazine 2018. godine. Članak opisuje kako su Maria i Derek Broaddus kupili svoj idealni dom u junu 2014. godine, nedaleko od mesta gde je Maria odrasla, kada su počeli da dobijaju anonimna pisma. 

    Njih dvoje u seriji tumače Naomi Watts i Bobby Cannavale, a režiju potpisuje Ryan Murphy. Izbor, ne samo glavnih glumaca, već i sporednih likova svakog od njih čudnog i iščašenog na svoj način, pokazao se pravim. Nakon ove serije ćete se duboko zapitati da li i u kojoj meri poznajete svoje komšije. Scene su ispunjene tihom jezom od koje ćete se ježiti, a „The Watcher“ je generalno pokupio sjajne kritike. I ne samo to. Munjevito je podigao prodaju bezbednosnih kamera.

    Nakon premijere, Google Trends je zabeležio da je prodaja sigurnosnih kamera porasla za 1.000% za samo nedelju dana i da ih je više od 164.000 korisnika interneta pretražilo na Google-u. Ako još uvek niste stigli da pogledate seriju (što toplo preporučujemo), nakon trejlera će vam biti jasno zašto gledoci hrle za video nadzorom.

    Saznaj više:
    Povezani članci: