Treća sezona „Emily In Paris“ danas stiže na Netflix, evo šta da očekujete

    20.12.2022.
    RECOMMENDED

    Iščekivanju treće sezone „Emily In Paris“ je došao kraj! Da li ćemo u nekoj u novih epizoda videti i Kim Cattrall? Fanovi imaju teoriju, a i dokaze da će se ovaj spoj desiti. Ali, pre nego što zajedno sa Emily zakoračimo u novu etapu njenog života, hajde da najpre osvežimo memoriju i setimo se gde nas je ona ostavila na kraju prethodne sezone.

    Iako su se Emily i i Camile dogovorile da ne dopuste da se jedan muškarac ispreči na putu njihovog prijateljstva te da nijedna neće biti sa Gabrielom, Camile je ubrzo prekršila pakt. Budući da se ipak nalazi u gradu ljubavi, Emily je nastavila dalje upoznavši Alphiea, zgodnog britanskog bankara koji mora da se vrati u London zbog posla, ali je spreman da nastavi vezu na daljinu sa Emily. Ipak, ona nije. Nije spremna jer i dalje na može da zaboravi Gabriela i zato što shvata da Pariz više nije samo usputna stanica, već njen život. Odlučuje da prizna svoja osećanja Gabrielu, ali kada je pokucala na njegova vrata, na njima je zatekla Camile. 

    Osnovno težište novih epizoda biće upravo izbor između dva muškarca, jednog sa kojim Emily ima prošlost i drugog, sa kojim bi mogla da ima budućnost. I fanovi serije su se podelili u dva tabora – Gabriel i Alphie – i čini nam se da su za sada rezultati izjednačeni. Iako još uvek ne možemo da donesemo krajnji sud o pravcu za koji će se Emily opredeliti, ono što iz trejlera možemo da zaključimo je da između poslovnog i životnog balansa, ona vaga na stranu života i u to ime podiže čašu visoko. Gde će je to odvesti? Ostaje nam da saznamo, ali ono u šta smo sigurni je da ćemo u novim epizodama videti pregršt dobrih outfita koji će se neumorno rekreirati i još važnije, razvoj drugih karaktera, u prvom redu Mindy i Sylvie. Upravo iz tih razloga, mnogi naslućuju da će upravo treća sezona biti najbolja. Do konačne presude, želimo vam udoban put u Pariz. (Ne brinite, nikome nećemo reći da je ova serija vaš gulity pleasure.)

    Saznaj više:
    Povezani članci: