A$AP Rocky priprema dokumentarac o svom boravku u zatvoru

    07.06.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/asapcover.jpg

    Od muzike do filma

    A$AP Rocky je nekoliko godina unazad nebrojeno puta bio u žiži javnosti. Njegova muzika i stil su u konstantnom fokusu svetskih medija i redovno su propraćeni pozitivnim komentarima. Onda je 2019. Rocky završio u zatvoru i to se pretvorilo u temu godine. Nedavno je ozvaničio vezu sa Rihannom, a sada priprema dokumentarac o svom boravku u zatvoru.

    Naime, A$AP Rocky je 2019. bio optužen za nanošenje teških telesnih povreda za vreme turneje u Stokholmu. Poznati reper je sa svojom pratnjom navodno pretukao jednog muškarca koji ih je pratio. Ipak, A$AP je kasnije objavio video snimke koji prikazuju da se zapravo radilo o samooodbrani.

    Tokom svog boravka u zatvoru mora se priznati da je bio prava zvezda istog budući da je čak dizajnirao i unforme za zatvorenike, a bilo je planirano i da održi nastup za zatvorenike iste godine kada je izašao na slobodu, ali je to naposletku bilo otkazano.

    Dve godine kasnije, A$AP želi da ispriča svoju priču o događaju koji je nesumnjivo uzdrmao svetsku scenu. Čak je bivši predsednk Amerike, Donald Tramp, tada reagovao i zahtevao od švedskog premijera reperovo puštanje na slobodu. Dokumentarac se simbolično zove “Stokholmski sindrom” i biće premijerno prikazan 13. juna na Tribeca filmskom festivalu.

    U filmu ćemo moći da vidimo njegove „nove početke“ posle izlaska na slobodu, snimke sa koncerata, intervjue kao i pojavljivanje drugih poznatih ličnosti koje su se zalagale za njegovo puštanje na slobodu među kojima su se našli Kanye West, Nicki Minaj i Justin Bieber. A nama preostaje da procenimo da li popularni reper podjednako dobro pliva u filmskim kao u muzičkim vodama.

    Saznaj više:
    Povezani članci: