Ekskluzivno partnerstvo tenisera Janka Tipsarevića i One&Only Portonovi rizorta

    12.02.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/02/tipscover.jpg

    U stilu nove Rivijere na crnogorskoj obali Jadrana, One&Only Portonovi najavljuje ekskluzivno partnerstvo sa Jankom Tipsarevićem i njegovom kompanijom svetske klase, Tipsarević Luxury Tennis. Pod uticajem lepota Boke, inspirisan sportskim duhom koji se oduvek neguje u regionu, te neiscrpnom energijom koju promoviše One&Only, ovaj teniski klub postaće najatraktivnije mesto u rizortu – mesto gde se napredne veštine i tehnika preklapaju s ultimativnim doživljajem ovog sporta.

    Tipsarević Luxury Tennis nudi vrhunsko iskustvo, treninge i uzbudljive događaje koji nadahnjuju i izazivaju goste svih godina i nivoa da poboljšaju svoje veštine tokom odmora. Bilo da se radi o privatnoj pojedinačnoj ili grupnoj sesiji s profesionalnim ATP/WTA trenerom, zabavnom meču ili ekskluzivnom turniru, Tipsarević Luxury Tennis pokriva sve u vezi sa tenisom na najvišem nivou. Ovu kompaniju vodi Janko Tipsarević, proslavljeni srpski teniser poznat po svojim pobedama nad mnogim najboljim svetskim igračima, te po osvajanju četiri ATP turnira u singlu, titule Dejvis kupa u dublu, kao i osmog mesta na svetskoj rang listi.

    „Kroz Tipsarević Luxury Tennis, posvećeni smo dovođenju najboljih svetskih igrača na terene najluksuznijih rizorta, na nekim od najlepših destinacija na svetu. Radujemo se partnerstvu s One&Only Portonovi u Crnoj Gori, i drago nam je što ćemo biti deo priče prvog One&Only rizorta u Evropi“, rekao je Janko Tipsarević. „Bilo da odaberu da se okušaju u meču protiv nekog svetski priznatog sportiste, ili da poboljšaju svoje performanse uz našeg sjajnog trenera Jaroslaw Grela, gosti svih nivoa i sposobnosti mogu očekivati vrhunski standard treninga koji još nije viđen u regionu“, dodao je on.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/02/1613132873042707.jpg

    Nesporno je da će, uz vanserijske ATP trenere i dva izvanredna osvetljena terena, gosti One&Only Portonovi rizorta imati mogućnost da postanu pravi šampioni – okruženi živopisnim lepotama Herceg Novog i Boke Kotorske, te fascinantnim stilom i arhitekturom samog rizorta.

    Elegantno pozicioniran u Herceg Novom, na ulazu u Bokokotorski zaliv, One&Only Portonovi će početi da dočekuje goste od 1. maja 2021. godine, nudeći prostranost i privatnost upotpunjene glamurom i energijom bez premca. Za više informacija posetite oneandonlyportonovi.com.

    Saznaj više:
    Povezani članci: