Program Weekend Food Festivala je skuvan i prilično dobro začinjen! Stara tvornica duhana u Rovinju od 5. do 8. maja postaće centar svetske gastro scene, a na pozornicama će se naći neka od najvećih imena iz sveta kulinarstva i gastronomije, dok će popratni sadržaji zadovoljiti i one najgladnije dobre zabave.
Od alhemije preko umetnosti, od PR-a do Michelina, od vegetarijanstva do položaja žena u vrhunskoj gastronomiji, posetioci Weekend Food Festivala imaće priliku da u četiri dana saznaju sve od najboljih u ovome poslu.
Rasmus Munk, veliki chef iz danskog Alkemičara, predstaviće svoj holistički pristup kuvanju u Drami u pet činova, a o trendu vegetarijanstva u vrhunskoj gastronomiji govoriće austrijski chef hrvatskih korena, Paul Ivić, čiji vegetarijanski restorani Tian u Beču i Minhenu imaju po jednu Michelin zvezdicu.
Jedno je sigurno, Weekend Food Festival događaj je za koji svoju ulaznicu treba osigurati na vreme, a na zvaničnim stranicama uskoro će se naći i gala večere, kao i zanimljivi masterclassovi. Više o govornicima i programu potražite na www.weekendfoodfestival.hr. Sve novosti o Weekend Food Festivalu pratite putem službenih kanala Facebook i Instagram.