Počinje Illusions festival – najveći elektronski spektakl

  28.02.2024.
  RECOMMENDED
  8. i 9. marta u Hangaru

  Illusions Audio-Visual Festival jedan od najzapaženijih događaja u svetu elektronske muzike i vizuelne umetnosti u regionu, najavljuje svoj povratak u Hangaru, Stage 1, Luke Beograd, 08. i 09. marta.

  Illusions ne prestaje da ispunjava želje klabera, koji uživaju u jedinstvenom Afterlife zvuku. Udarnim line-up i impresivnim vizualnim efektima, obeležiće ova dva spektakularna dana, sa ciljem da domaću publiku odvede u potpuno novu dimenziju klabinga.

  photo Marko Edge 15

  Prvo veče festivala, publika će imati priliku da uživa u setovima afirmisanih umetnika. Miljenik elektronske scene, jedan od najvećih hedlajnera ARGY, grčki producent i Dj-a, sa svojom jedinstvenom ličnošću i talentom, uspeo je da uspostavi ime na svetskoj muzičkoj sceni. Nakon njega, na binu stiže holandska zvezda Eelke Kleijn, vešt selektor, melodic techno-a. Za njegovu muziku možemo reći da je atmosferična, improvizacijama i miksovanjem, ostvaruje neverovatne rezultate i fantastičnu energiju na nastupima. Zatim, multitalentovani francuski duo Kas:st, njegovi setovi su puni energije i emocija, vrhunskog kvaliteta, a tu i izbija njegova strast i ljubav prema muzici.

  Zatim, jedno potpuno osveženje Abstraal.

  illusions lineup per days square

  Ova eklektična kombinacija izvođača garantuje nezaboravan doživljaj i plesnu atmosferu koja će trajati do ranih jutarnjih sati.

  Drugo veče festivala, donosi još više uzbuđenja sa nastupima vrhunskih izvođača, ikonom melodičnog techno zvuka, koji iz godine u godinu ruši sve granice, Stephan Bodzin (Live set), nemački maestro sa svojim analognim sintisajzerima i ritam mašinama, iznedrio je studijski rad, koji je svetska scena čekala. Jedan je od najperspektivnijih umetnika u poslednjih nekoliko godina, stekavši veliku popularnost u svetu muzičke industrije. Po drugi put stiže popularan italijanski dvojac Fideles, kao i nova imena
  elektronske scene, Olympe i Sammer.

  Ovakav vid žurki, Beograd još uvek nije imao prilike da oseti na nivou na koji festival Illusions to planira da postavi u 2024-toj godini. Svaki sledeći događaj rasplamsaće sva vaša čula uz pomoć bogatog elektronskog zvuka i senzualne produkcije, koja zajedno stvara magiju.

  Prodaja jednodnevnih ulaznica je počela i moguće ih je nabaviti preko sajta Gigstix-a i u knjižarama Vulkan. Budite deo ove neverovatne avanture i rezervišite svoje mesto na Illusions Audio-Visual Festivalu 2024.

  Fotografije: Marko Edge

  Saznaj više:
  Povezani članci: