Sreli su se Pariz i Tokio: Predstavljena KENZO SS25 kolekcija

    21.06.2024.
    RECOMMENDED

    NIGO je otvorio vrata vrtova Jardin Du Palais Royal tokom Pariške nedelje mode, za stotine gostiju povezujući Pariz i Tokio kroz smelu i koedukativnu KENZO kolekciju predstavljenu na reviji.

    Sa svojom prolećnom/ljetnom kolekcijom za 2025. godinu, NIGO je odveo publiku u pariški prirodni ambijent, predstavljajući 52 modela koji su saželi karakteristične motive u safari duhu.

    NIGO nastavlja da povezuje dva prestižna modna centra – Pariz i Tokio, kroz bogate kulturne reference koje odražavaju sofisticiranost i eleganciju.

    Vrt Jardin Du Palais Royal poslužio je kao savršena scena za ovaj događaj, a njegov veličanstveni fontan dodao je notu uzbuđenja tokom čitave revije.

    Među poznatim licima na reviji našli su se i Pharrell Williams i Maluma, potvrđujući da će ova kolekcija ostati zabeležena i u istoriji.

    KENZO & NIGO AVANTURISTIČKA MODNA PRIČA

    Kolekcija je bila podeljena na mušku i žensku liniju, počevši sa muškima koji su eksperimentisali sa digitalnim grafikama biljaka, vezom na otvorenom i smelim modnim dodacima.

    Muški deo kolekcije je bio obojen paletom zemljanih tonova, koji su reflektovali duh prirode i avanture. Digitalizovane grafike biljaka su bile ključni motiv, pojavljujući se na različitim odevnim predmetima, od majica do jakni. Bredn je istraživao kombinaciju tradicionalnih silueta sa modernim elementima, kao što su dvodijelna odela u kombinaciji sa mrežastim majicama i širokim šeširima, stvarajući jedinstveni spoj urbanog i prirodnog.

    Dvodelna odela započela su reviju sa mekim travama i mrežastim potkošuljama, spremna za bekstvo pod zracima sunca u japankama.

    Trodelni setovi su došli u prigušenim zelenim tonovima, upotpunjeni šeširima sa širokim obodom i multifunkcionalnim torbama preko ramena.

    Teksas kompleti kombinovani su sa vezanim kravatama i duksevima na kopčanje, dok su NIGO-vi crtani tigrovi grmili na skraćenim jaknama i prianjali uz ramena u plišanoj formaciji. Prsluci sa mnogo džepova spremni za istraživanje zaokružili su prvi deo sa njihovim prepoznatljivim varsity jaknama i bomber jaknama sa metalnim kopčama.

    Ženska linija je proslavila žensku figuru sa delikatnim heklerajem u nijansama zelene, pojavljujući se na maksi haljinama i kratkim majicama sa cvetnim motivima.

    Ženski deo kolekcije istakao je delikatnost i ženstvenost kroz upotrebu laganih materijala i suptilnih detalja. Hekleraj u nijansama zelene, cvetni motivi i svileni materijali stvarali su vizuelni efekat koji je evocirao prolećnu svežinu i eleganciju. Fokus je bio na jednostavnim, ali sofisticiranim siluetama koje su laskale ženskoj figuri.

    KENZO
    KENZO 2

    Svilenkasta odela blistala su pod pariškim suncem, oživljavajući sa resastim topovima i ukrasima od vrpci.

    Cvetne latice su se spuštale preko haljina sa prorezima i jaknama sa izraženim kragnama, upotpunjeni platformama i torbama u obliku kofica sa kožnim kaiševima.

    Foto: Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci: