Closer Look: PUMA & Coperni kolaboracija

  Kad se spoje sport i moda nastane najsportskija modna patika, na PUMA & Coperni način.
  11.01.2024.
  RECOMMENDED

  Coperni i PUMA, stiže još jedna kolaboracija koju ćemo obožavati. Crpeći inspiraciju iz klasičnih Puma fudbalskih čizama, nova silueta spaja visokotehnološke inovacije sa ultimativnom nosivošću. Nazvana 90SQR, nova patika spaja svet fudbala i mode i dolazi u tri osnovna kolorita: bela, asfalt i žuta. Izrađena sa mrežastom osnovom, nova obuća ima zalepljene šavove, natpis Coperni na petama i ime oba brenda na krajevima pertli, ali ono što je najbolje od svega – četvrtast oblik!

  Osnivači brenda Coperni ponosni su na novu patiku.

  – Ponosni smo na ovu saradnju sa brendom Puma. To je veliki korak – prva patika. 90SQR okuplja sve naše zajedničke vrednosti – inovaciju, minimalizam i jedinstvenost. To je sve o čemu smo sanjali i radujemo se lansiranju još Puma x Coperni komada u skoroj budućnosti, izjavili su osnivači brenda Coperni, Sebastijen Majer i Arno Vajan, u saopštenju za medije. 

  Praveći novu patiku oba brenda ostala su verna specifikacijama materijala i performansama čizama. Kvadratni vrh je najjača dizajnerska karakteristika koja ovu Coperni i Puma patiku izdvaja iz sportskog sveta jer je to tako klasičan oblik i predstavlja visokomodnu obuću. 

  Patke izlaze 19. januara i možete ih kupiti na sajtu Coperni, a zatim u odabranim maloprodajnim radnjama 22. januara.  

  Saznaj više:
  Povezani članci: