Saznali smo koja je tajna oskarovske frizure Cilliana Murphya

    Savršena sintezа proizvoda i tehnike.
    21.03.2024.
    RECOMMENDED

    Na nedavnoj ceremoniji dodele Oskara, glumac Cillian Murphy, pored toga što je privukao pažnju svojim izuzetnim talentom na filmskom platnu, izazvao je i divljenje svojom neodoljivom frizurom za koju je bio zadužen istaknuti irski frizer Garet Bromel. Frizer je za potrebe ovog događaja koristio Dyson Supersonic™ profesionalni fen za kosu, sa difuzerom.

    CM 1
    CM 2

    “Kada je reč o kosi Cilliana Murphya, on ima odličnu dlaku i uvek radimo na poboljšanju njene prirodne teksture. Koristio sam Dysonov profesionalni fen za kosu Supersonic, kako bih kreirao volumen i oblikovao njegovo snažno lice izraženih ugaonih linija. Ključ uspeha leži u kombinaciji proizvoda i tehnike, a korišćenje  Dyson Supersonic™ difuzer-a bio je ključni korak. Dyson-ov difuzer, specijalno dizajniran da održava kosu glatkom i daje dodatnuteksturu, stvorio je neodoljivu mekoću inspirisanu devedesetima”, istakao je Bromel.

    Dyson supersonic black nickel hd 03 fen za kosu 4 1

    Dyson Supersonic – Zadužen za istorijski izgled Cilliana Murphya

    Dyson Supersonic™ fen za kosu transformiše način na koji se neguje kosa, unoseći visoko tehnološki pristup u domove i salone korisnika, sjedinjujući svet lepote i tehnoloških inovacija. Uređaj je dizajniran za svaki tip kose, sa pet nastavaka za stilizovanje. Svaki nastavak je dizajniran za ravnomerno raspoređivanje toplote, precizno stilizovanje i brzo sušenje. Ovaj uređaj koristi brz, usmeren protok vazduha dizajniran za precizno profesionalno stilizovanje, a stilista može da upravlja uređajem, ravnomerno ga balansirajući u ruci. Tiši je od drugih uređaja i inteligentno kontroliše temperaturu, kako bi zaštitio kosu od štetnog dejstva ekstremne toplote.

    Cilliana Murphya

    Dyson Supersonic™ fen za kosu ima inteligentnu kontrolu toplote, čime osigurava zaštitu kose od prekomernih temperatura. Stakleni termistor meri temperaturu 20 puta u sekundi i prenosi ove podatke mikroprocesoru, koji inteligentno kontroliše temperaturu protoka vazduha.

    Foto: Promo

    Saznaj više:
    Povezani članci: