The Weeknd nagoveštava svoj poslednji album? Evo šta znamo

    28.05.2024.
    RECOMMENDED

    Osnivač XO Records-a objavio je story na Instagramu, u kom je stajao komentar koji je glasio – „kraj je blizu“.

    Nakon što je The Weeknd na društvenim mrežama objavio ovu misterioznu poruku, javnost je počela da spekuliše o tome da je reč upravo o njegovoj umetnosti, te da bi ovo mogao biti njegov poslednji album.

    Snapinsta.app 371042009 263378146629334 7600346008899657051 n 1080

    The Weeknd – Kraj čega?

    Na sve to, muzičar je podelio objavu s jedne fan stranice koja je prikazivala njegov nastup za pesmu Save Your Tears na dodeli Billboard Music Awards 2021, zajedno sa citatom pisca performansa Charlie Morse koji je glasio: Bilo je puno poverenja s tim automobilima. Uopšte nije delovao nervozno, što nas je zaista čudilo, jer su ti automobili prolazili pored njega velikom brzinom, a on je bio miran, zadržao je staloženost, hodao polako i nije se osvrtao. Bilo je to prilično neverovatno.

    Popularni pevač je dodao kratak, ali misteriozan komentar uz objavu, napisavši: [K]raj je blizu.

    the weeknd

    Umetnik još nije pojasnio šta je mislio svojom objavom, iako mnogi nagađaju da bi mogao da se oprašta od svog umetničkog imena The Weeknd. U prethodnom intervjuu za W Magazine, otkrio je da se sprema da zatvori poglavlje The Weeknd. Dodao je: Album na kojem trenutno radim je verovatno moja poslednja stanica kao The Weeknd, misleći na nastavak albuma Dawn FM iz 2022. godine. Dodao je: Ovo je nešto što moram da uradim. Kao The Weeknd, rekao sam sve što sam mogao da kažem.

    Foto: Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci: