Nečije (lude) želje se ostvaruju: Barry Keoghan, Jenna Ortega i The Weeknd u zajedničkom filmu

Sve što želimo u 2024. godini!
06.01.2024.
RECOMMENDED

Ko god da je čuo vest da će The Weeknd, Barry Keoghan i Jenna Ortega igrati u zajedničkom filmu, verovatno je pomislio da je u pitanju laž, jer možete li da zamislite Tedrosa, Olive Quicka i Wednesday Addams u istom kadru? O, to premašuje sva očekivanja kad je film u pitanju!

No, izgleda da će se, unapred znamo – najčudniji film ipak desiti. Poznato je da će ga režirati Trey Edward Shults, kojeg je šira javnost upoznala nakon indie filma Waves, i da bi u njemu trebalo da igraju već pomenuti Jenna Ortega, Barry Keoghan i The Weeknd, koji je učestvovao i u pisanju scenarija, iako se nije proslavio učešćem u seriji Idol, koju je kritika, mahom zbog njegove uloge, sahranila.

Weeknd to možda za sebe ne može da kaže, ali Jenna i Barry uveliko uživaju u danima slave i sve su angažovaniji mladi glumci, posebno Keoghan koji je naširoko hvaljen zbog uloga u filmovima The Banshees of Inisherin i Saltburn.

The Weeknd i ostali detalji

Film sa troje holivudskih zvezda još uvek nema naslov i u vezi sa njim nije poznato još mnogo detalja, ali portal Deadline piše da bi mogao biti dobro napisan, jer su se Ortega i Keoghan pridružili projektu nakon što su pročitali scenario (nije ga pisao samo The Weeknd, nego i Reza Fahim, koji je učestvovao i na Idolu).

Mada još uvek nema potvrđenog datuma, film će najverovatnije biti prikazan u 2024, a poznato je i ko radi soundtrack – to su momci iz benda Oneohtrix Point Never koji su komponovali muziku za Uncut Gems. O samoj radnji ostaje da nagađamo, mada fanovi komentarišu da bi moglo biti reči o nekom (toksičnom) ljubavnom trouglu, ponajviše zbog Tedrosa, kojeg je oživeo The Weeknd.

Saznaj više:
Povezani članci: