GLAMUR KAKAV ŽELIMO: Kampanja brenda Tom Ford za proleće 2024. nešto je najsenzualnije što smo videli ove godine

  28.12.2023.
  RECOMMENDED

  Jedna od najlepših modnih kampanja za proleće i leto 2024 jeste ona koju je u decembru prezentovao brend Tom Ford. Zabeležio ju je modni fotograf Robin Galiegue, a među zvezdama kampanje su Dara Gueye, Eva Komuves, Ilias Loopmans i Jeanne Cadieu.

  Modna kuća slavljena zbog svoje intenzivne senzualnosti, glamura i vanvremenske elegancije pod vođstvom novom kreativnog direktora Petera Hawkinsa, reinterpretira sve ove dobro poznate elemente brenda i pruža nov, svež pogled na stvari.

  Kolekcija za proleće 2024. predstavlja spoj sofisticiranog stila i elegancije, ali sve pritom izgleda tako effortless. Ovo je kolekcija koja slavi moć oblačenja i svlačenja, slavi telo, modernu ženu, njene izbore. Inspirisana je sedemdesetim godinama, posebno Donyaleom Lunom, supermodelom i muzom Richarda Avedona i Andyja Warhola, ali nipošto nije retro – novi Tom Ford odevni komadi apsolutno su savremeni.

  Haljina sa zlatnim nitima koje se presijavaju, baršunasta mekoća odeće, istaknuta ramena, oštro krojeni sakoi, kratki šortsevi i neobični detalji, ono je što karakteriše Tom Ford SS 24.

  Apsolutni favorit duga bela pletena haljina.

  Ljuskice sa kože krokodila na obući, uske visoke štikle, pažljivo dizajnirane torbe, prevelike naočare za sunce – detalji su Tom Ford kolekcije.

  Paleta boja je fascinantna – boja slonove kosti, rozikaste nijanse, persijska plava, smeđi tonovi, klasična crna.

  Saznaj više:
  Povezani članci: