Generacijski JAZZ, powered by Milka ovoga puta u ritmu nežnih nota

Za sve one koji žele da se zabave i nauče nešto novo
21.10.2024.
RECOMMENDED

U Cineplexxu u Ušću „odsvirana“ je nova epizoda podkasta Generacijski Jazz, koju možete poslušati na aplikaciji Naxi Player, u kojoj su do izražaja došle virtuoznost iskusne Jelisavete Seke Sablić i mladalački ritam Mirke Vasiljević – sve to uz nežne note i podršku Milka brenda.

milka

Poznate glumice, koje su zasmejavale sve generacije savršenim tajmingom i britkim replikama u seriji Ljubav, navika, panika, sada su ukrstile svoje stavove i navike nastale usled odrastanja u različitim epohama i sa publikom u Cineplexxu u Ušću podelile svoja mišljenja o generacijskom jazu.

IMG 2043 1
Generacijski Jazz Mirka i Seka 7
IMG 2057

Podkast uživo pod nazivom Generacijski Jazz, koji organizuju Naxi radio i Ušće Shopping Center, serijal je inspirativnih razgovora između pripadnika različitih generacija koji im pomaže da se bolje čuju, razumeju i u moru razlika pronađu zajedničke teme. Svaka od epizoda donosi priče dveju inspirativnih osoba iz sveta filma, muzike, glume…

U petoj epizodi gošće su bile Mirka Vasiljević i Jelisaveta Seka Sablić, čiji se razgovor savršeno uklopio u kampanju Milka za sve generacije, koja ove jeseni ima za cilj da pomiri različite generacije, pomogne im da se bolje razumeju, premosti jaz između njih i podseti da nas nežnost spaja bez obzira na to kojoj generaciji pripadamo.

Milka organizuje i nagradnu igru

Prisutni u Cineplexxu u Ušću imali su priliku da se upoznaju sa nagradnom igrom koju brend organizuje i sjajnim nagradama za sve generacije.

Na sajtu milkazasvegeneracije.rs mogu se pronaći sve informacije o nagradnoj igri koja traje do 27. oktobra, a za sve one koji žele da se zabave i nauče nešto novo, tu je generacijski leksikon koji pojedine reči i izraze svojstvene određenoj generaciji prevodi na jezik razumljiv većini.

Do sledeće epizode, premostite generacijski jaz i podelite nežnost sa pripadnicima različitih generacija uz omiljenu Milka čokoladu!

Foto: Promo

Saznaj više:
Povezani članci: