Brzo, brže, Bugatti – Adidas napravio Chiron u svetu kopački

  02.12.2023.
  RECOMMENDED

  Kompanija Bugatti nedavno je ljubiteljima fudbala omogućila da dožive iskustvo koje nude egzotični automobili s EB potpisom. Za taj revolucionarni potez je dobrim delom zadužen i nemački Adidas, brend koji je na ovaj način odštampao najjeftiniju ulaznicu za svet ekskluzive.

  Iako živimo u vremenu neobičnih kolaboracija, najnovija, koja je spojila Adidas i Bugatti, iznenadila je mnoge. Uostalom, ko je očekivao da će ikada postojati fudbalske kopačke koje potpisuje najprestižniji automobilski brend u istoriji.

  Zahvaljujući iskustvu koje Bugatti ima u klasi hiperautomobila, stvorena je najlakša moguća struktura, koja istovremeno pruža nenadmašnu stabilnost na travi. A to je tek početak…

  Adidas Bugatti II
  Adidas Bugatti I

  Iza modela adidas X Crazyfast Bugatti stoji avangardna Speedframe tehnologija koja redefiniše granice performansi i dizajna na zelenom terenu. Inovaciju Aerocage, dizajniranu da čvrsto zagrli sredinu stopala radi podrške prati i Aeropacity Speedskin, prozračna mrežica koja doprinosi idealnoj vezi između agilnosti i kontrole. Za kraj, tu je i cherry on topumetak od karbona koji je omaž Bugatti automobilima.

  Dizajn je, takođe, igralište simbolike, jer je kao inspiracija poslužio Chiron. Izbor boja kombinuje crne i plave elemente, u autentičnoj Bugatti nijansi po kojoj je premijum brend poznat od 1909. godine. Na spisku su i tri linije, prepoznatljivi znak Adidasa. Posvećenost detaljima je besprekorna.

  U futurističku siluetu vešto je uklopljen slogan brenda Adidas „Impossible is Nothing“, koji prati i moto osnivača kompanije Bugatti „Create the Incomparable“.

  Poput ekstremno retkih (i još bržih) Bugatti automobila, nove kopačke predodređene su da postanu vredan kolekcionarski predmet. Takvim ambicijama doprinosi i nesvakidašnja prodajna ambalaža čiji je dizajn inspirisan teksturom ugljeničnih vlakana, materijala od kojeg je oblikovana većina Bugatti automobila.

  Adidas Bugatti III

  Prema očekivanjima, adidas X Crazyfast Bugatti kopačke biće proizvedene u seriji od svega 99 pari, pa se brzi prsti prilikom online Adidas Collect Web 3 aukcije podrazumevaju… Zvanični manekeni adidas X Crazyfast Bugatti kopački na terenu biće Rafael Leao i Karim Benzema, superstarovi fudbalske igre.

  Foto: Promo

  Saznaj više:
  Povezani članci:

  No results found.