Postani istočnjačka ZVER: 7 muških razloga da odemo u PUKET

  16.04.2024.
  RECOMMENDED

  Zaboravite rasipnička hodočašća za dominaciju društvenim mrežama: Puket je epicentar maj-taija gde se stiče borbena forma. Trener Džejmi Rej daje nekoliko saveta i bazirani su na ispunjenju muških snova (znamo na šta mislite, ali…):

  1. Jutarnji kardio – Veliki Buda u Puketu, Mueang

  Visoki mermerom prekriveni Buda sedi na jednoj od najviših tačaka u Puketu. Izbegnite gužvu penjući se četiri kilometara ovim usponom, a onda se polako spustite: ovde postoji bezbroj tihih kutaka za meditaciju. Bolje od grupnih seansi joge.

  3

  2. Ortakluk – Jedinica 27, Čalong

  Ova ekipa je već od čelika, pa ćete morati da izgradite snagu za nokaut u pesnicama i stopalima. Krosfit zajednica će vas upoznati s borcima koji će se radovati da s vama odu na zasluženo pivo. Ali, pazite: očekuje se da posle treninga koristite ledenu kupku.

  Unit 27 Thailand

  3. Čisto gorivo – Čisti veganski raj, Soj Tajed

  Veganski raj je na puškomet udaljen od mnogih maj-taj vežbaonica u kraju i porcije su, shodno tome, ogromne. Kesadilje su baš dobre a domaći ljuti sos ide bukvalno uz sve.

  Beachfront restaurants in Phuket Dining The Surin Phuket

  4. Boravak – Tajger maj-tai, Čalong

  Tajger maj-tai ima najbolje dvorane u zemlji i privlači sve, od bokserskih početnika do UFC profesionalaca. Treneri su specijalizovani za maj-tai, boks, brazilsku đu-đicu, kik-boks i maj boran. Ovaj klub takođe nudi smeštaj.

  5. Dopuna – Alijev Roštilj, Tambon Čalong

  Najpopularniji roštilj u Puketu. Bacite se na džambo mešano meso od rebara, lososa, jagnjetine i govedine. Nakon dana sa dva treninga, verovatno ste zaslužili i rolnice sa sladoledom.

  thailand bangkok thailand travel phuket thai food travel

  6. Smiraj – Baba Nest, Čang Vat

  Rezervišite ovo mesto mnogo ranije. Sednite i pijuckajte koktel okruženi beskrajnim bazenom i uživajte u pogledu koji zatvara pun krug s krajolikom i zalaskom sunca. A ukoliko već morate da se pravite važni na Instagramu, dopuštamo da ovde napravite fotku.

  Baba Nest – Sri Panwa Luxury Hotel Phuket Resort Spa Thailand

  7. Idealna plovidba – Bilav, plaža Kata

  S jednog krova na drugi: ovde možete zaploviti kroz restorativni trening joge, koji će vam pomoći da iznojite mamurluk. Ili, ako se već osećate dovoljno sveže, možete resetovati telo i um uoči još jednog dana sa fokuserima.

  6 Things to Know About Kata Noi Beach Our Favorite on Phuket

  PUKET iz ugla stručnjaka

  Vaš vodič kroz borbeni Tajland je Džejmi-Rej Hartšorn, borac, bivši plesač i jedan od najcenjenijih trenera pokreta, radi kao stručnjak u londonskoj Drugoj dimenziji.

  PUKET 1

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci:

  No results found.