Pretraga

Sve što želimo je da uskočimo u ovaj pastelno roze bazen!

Tekst: BURO.

Ideja o avgustu pokraj bazena je upravo postala mnogo bolja! U kategoriju najlepši bazeni na svetu (okej, ako izuzmemo one koji se nalaze na ivici litica) dodajemo ovaj lični projekat content kreatorke Samanthe Klein. Ukoliko je već pratite, onda vrlo dobro znate da je "njen dom njeno platno" i da joj sa pravom pripada titula kraljice DIY projekata

Sve što želimo je da uskočimo u ovaj pastelno roze bazen! (фото 1)
Sve što želimo je da uskočimo u ovaj pastelno roze bazen! (фото 2)

 

Prepoznatljiva pastelna estetika, ružičasti ormarići i zavidna vintage kolekcija je ono po čemu je Samantha godinama unazad prepoznatljiva u onlajn svetu. Slobodno ćemo reći da je ovim projektom, ipak, nadmašila samu sebe. Za potrebe ovog poduhvata, imala je pomoć. Ona i njen suprug posvetili su celu jednu godinu stavki - bazen. Rezultat govori da je za dobre stvari zaista potrebno vreme.

 

Sve što želimo je da uskočimo u ovaj pastelno roze bazen! (фото 3)
Sve što želimo je da uskočimo u ovaj pastelno roze bazen! (фото 4)
Sve što želimo je da uskočimo u ovaj pastelno roze bazen! (фото 5)

 

Inspiraciju nisu tražili na samo jednom mestu, Samantha je sa različitih bazena uzimala uzorke, naposletku sve sklopila u jednu ideju i ubrzo potom realizovala svoju viziju. Ali, bazen je tek deo ovog pastelnog projekta. Par je u poslednjem trenutku odlučio da izbije jedan od zidova garaže i zameni ga velikim lučnim ulazom i to se pokazalo kao pun pogodak. Ružičaste zavese su savršeno vezivno tkivo između spoljašnjosti i unutrašnjosti njihovog doma.

 

Sve što želimo je da uskočimo u ovaj pastelno roze bazen! (фото 6)
Sve što želimo je da uskočimo u ovaj pastelno roze bazen! (фото 7)

 

Prostor oko bazena upotpunjen je savršenim sitnicama - gumama u obliku pečurke i sunca, krivudavim svećama u bojama lavande i minta i jednim ugaonom garniturom. U hladu se nalazi sto i dve stolice, a tu je i spoljna tuš kabina. Rado bismo letovali u ovom dvorištvu!

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor