Pretraga

Na ovom profilu pronaći ćete najlepše eneterijere iz filmova

Na ovom profilu pronaći ćete najlepše eneterijere iz filmova

Tekst: BURO.

Brojni su elementi nečega što možemo nazvati dobrim dizajnom, a neretko je deo te jednačine i malo drame, baš kao i u dobrim filmovima. Bilo da ste maksimalista ili minimalista, inspiraciju uvek možete pronaći na velikom platnu. Ali, postoji i jedna sjajna prečica - interiorsandfilms - profil na Instagramu koji spaja najbolje od ova dva sveta.

Na ovom profilu pronaći ćete najlepše eneterijere iz filmova (фото 1)

Na toj adresi slavi se lepota produkcijskog dizajna u filmovima, televiziji i muzičkim spotovima, a mi smo se sami pozvali na ovu zabavu i na planiramo da je napustimo. Idejan tvorkinja ove priče je Chia Rahayu, po profesiji dizajnerka enterijera, što se da videti po pažljivom izboru kadrova i atmosferskoj estetici profila.

Na ovom profilu pronaći ćete najlepše eneterijere iz filmova (фото 2)
Na ovom profilu pronaći ćete najlepše eneterijere iz filmova (фото 3)

Kao svojevrsna kustoskinja i kreatorka sadržaja na ovom profilu ona nam donosi najlepše enterijere iz filmova, od onih koji nas vraćaju u dizajn šezdesetih, pa sve do modernijih interpretacija. Na ovoj adresi sadržaj se konzumira posvećeno i polako, baš kao što se gledaju dobri filmovi.

Na ovom profilu pronaći ćete najlepše eneterijere iz filmova (фото 4)

Iako obožavamo wesandersonplanet profil, trebala nam je verzija koja će obuhvatiti i neke nove filmsko-dizajnerske dimenzije. Ne brinite, i ovde možete pronaći kadrove iz “Grand Budapest Hotel”. Kažiprst na desno i već ste u Italiji, u kuhinji iz filma “Call Me By Your Name” a nedugo zatim zateći ćete sebe u opijajućem svetu Godarda.

Na ovom profilu pronaći ćete najlepše eneterijere iz filmova (фото 5)
Na ovom profilu pronaći ćete najlepše eneterijere iz filmova (фото 6)

Iako je sadržaj na ovom profilu uglavnom u vidu fotografija, kada krenete da ih gledate jednu za drugom one kao da se pretaču u mini film sa najlepšim i najsanjivijim kadrovima. Mi definitivno klikćemo play, pardon, follow.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor