Pretraga

Honey Dijon je juče nastupila u Beogradu, a da li ste znali da na Etsy sajtu možete pazariti njenu kolekciju?

Honey Dijon je juče nastupila u Beogradu, a da li ste znali da na Etsy sajtu možete pazariti njenu kolekciju?

Tekst: BURO.

Ako ste imali sreće juče ste đuskali na Kalemegdanu na nastupu DJ-ice Honey Dijon u okviru Matinée Festa, a ako niste bili raspoloženi za izlazak i to je okej. Jer sada disco feeling možete imati i kod kuće zahvaljujući novoj kolaboraciji Honey i sajta Etsy u okviru Etsy’s Creator Collab programa (koji je otvorio dizajner Prabal Gurung).

Honey Dijon je juče nastupila u Beogradu, a da li ste znali da na Etsy sajtu možete pazariti njenu kolekciju? (фото 1)

Radi se o saradnji u kojoj istaknute ličnosti biraju 10 zanatlija i umetnika koji oslikavaju njihov stil i raspoloženje. Tako je i Honey pomno birala 10 saradnika, a posebnu pažnju obratila je da oni pripadaju queer i BIPOC zajednici, ili da rade na njenom boljitku. Njena želja je bila da kolekcija, kada se pogleda u celini, asocira na dobar provod, zabavu i one dane kada u izlasku neplanirano ostanemo do samog jutra.

Honey Dijon je juče nastupila u Beogradu, a da li ste znali da na Etsy sajtu možete pazariti njenu kolekciju? (фото 2)
Honey Dijon je juče nastupila u Beogradu, a da li ste znali da na Etsy sajtu možete pazariti njenu kolekciju? (фото 3)

Inspiracija kojom se vodila jeste disco kultura, kao i queer pokret koji je cvetao od sedamdesetih do devedesetih. Kolekcija kombinuje modne i dizajn komade koji su zapravo fizička manifestacija radosti i svakom se jasno ocrtava njena ljubav prema bojama i razigranim formama.

Honey Dijon je juče nastupila u Beogradu, a da li ste znali da na Etsy sajtu možete pazariti njenu kolekciju? (фото 4)
Honey Dijon je juče nastupila u Beogradu, a da li ste znali da na Etsy sajtu možete pazariti njenu kolekciju? (фото 5)

„Volim galerije, volim umetnost, a posebno volim prodavnice u muzejima“, rekla je Honey. „Ova Etsy kolaboracija na neki način predstavlja omaž iskustvu odlaska u muzejsku radnju posle dobre izložbe“. Ona sama je sarađivala sa proslavljenim imenima modne i art scene, kao što su Nicolas Ghesquière, Riccardo Tisci, i Kim Jones, a u nekim od svetski poznatih muzeja držala je predavanja na temu roda i muzike.

Honey Dijon je juče nastupila u Beogradu, a da li ste znali da na Etsy sajtu možete pazariti njenu kolekciju? (фото 6)
Honey Dijon je juče nastupila u Beogradu, a da li ste znali da na Etsy sajtu možete pazariti njenu kolekciju? (фото 7)

U odabiru predmeta ponašala se kao da stvara svoje sklonište za odmor posle iscrpljujućih nastupa. Zato su tu mirisne sveće koje bude čula, držači za mirisne šatpiće u obliku ženske figure, ogledalo koje neodojivo podseća na ona u klubovima... Honey je želela da potencijalnim kupcima ponudi osećaj kao da stvaraju svoju malu kućnu art kolekciju po pristupačnim cenama. Dijon odabir će biti u online prodaji u naradnih 3 meseca, odnosno do isteka zaliha. Ugrabite svoj favorit!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor