Pretraga

Iznajmite kolibu koju je dizajnirao Matthew McConaughey

Tekst: BURO.


Gwyneth Paltrow i njeno lilfestyle carstvo, tu je sve jasno. Drew Barrymore se sve više penje na lestvici u svetu nameštaja, pomno pratimo. Ali kada se ime Matthew McConaughey pojavi na stranicama posvećenim unutrašnjem dizajnu, radoznalo podižemo obrvu.

Iznajmite kolibu koju je dizajnirao Matthew McConaughey (фото 1)

Zgodni glumac je u našim srcima još od besumučnog gledanja filma „Kako izgubiti dečka za 10 dana“ (i ne, ne želimo rimejk), znamo da je fantastičan u čitavoj paleti karakternih likova, ali nismo znali da ima i smisla za arhitekturu. Naime, on je dizajnirao jednu kolibu (ako ste ljubitelj tiny house pokreta ta vest će vas obradovati) u Australiji. U saradnji sa burbonom Wild Turkey Matthew nam je pokazao kako izgleda njegova idealna kuća za istinski odmor, a sudeći po prvim fotografijama izgleda jako dobro! A još bolja vest jeste da se ovo mesto iznajmljuje.

Iznajmite kolibu koju je dizajnirao Matthew McConaughey (фото 2)
Iznajmite kolibu koju je dizajnirao Matthew McConaughey (фото 3)

Kućica je izrađena od održivih materijala, ima solarne panele i ne, nema wi-fi konekciju tako da će oni koji ovde odsednu morati da se konektuju sa prirodom umesto sa nepoznatim ljudima na Instagramu.

McConaughey je unutrašnjost dekorisao u smirenim bojama prirode, dopuštajući da veliki prozori budu u centru pažnje. Pored dekora on je u kolibu „The Reserve“ uneo svoje omiljene knjige i muziku, uključujući kolekciju eseja pisca Ralpha Waldoa Emersona, roman „The Greatest Salesaman in the World“ od Og Mandina i kasete sa nasnimljenim pesmama Bob Dylana za koje je predviđeno da se slušaju na vintage stereo uređaju. I naravno, tu je skriveni burbon mini bar.

Iznajmite kolibu koju je dizajnirao Matthew McConaughey (фото 4)

Za samu izgradnju bio je angažovan start-up Unyoked, a od decembra kućica je dostupna svim zainteresovanima za iznajmljivanje, deo prihoda biće doniran fondaciji koja se brine o nacionalnim parkovima i prirodi u Australiji. Proverite raspoloživost

Iznajmite kolibu koju je dizajnirao Matthew McConaughey (фото 5)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar