Starter-pek za ažuriranje svog MIKRO SVETA – Bez predrasuda i duhom slobodni

  22.02.2024.
  RECOMMENDED

  Duhom slobodni, sa verom u sebi i dobri ljudi su otvoreni prema novim poznanstvima. To je starter-pek za ažuriranje sebe kroz druge. Počinje isključenjem predrasuda, namera takođe, pozadinska baza podataka ostaje prazna i otvorena za novi kod

  U životu neke priče i događaje preletimo, a neke proživljavamo polako, bez obzira koliko kratko trajale. Ovo je jedna od takvih. 

  Životno polazim od uverenja da sve ljude sretnemo sa razlogom. Nema slučajno. Tako mi se više dopada, jer me stavlja u poziciju onoga koji ceni i druge i sebe. Poslednji susret potpuno novih svetova napravio je važnu izmenu u mom programu. Za dva i po dana Magic je apdejtovan na 3.0 sistem. 

  Ko su programeri života i kakve novosti su poneli na svom oblaku? 

  Lepi, nasmejani, iskreni, vrlo inteligentni, vedri i mudri muškarci. To im je sinopsis. 

  Kratko, pre nego nastavim moram da ubacim deo misli koja se javlja dok o njima pišem, a ona je kao iglica koja bode ispod rebara. Hor modernog „muškarce ne treba hvaliti“ stava, instaliranog u svest novog doba. Tiho izrečena opšte – društvena zabrana. Rušim. 

  Muškarci su pokazali kako može da se razgovara iskreno. Da se razgovor sastoji od dva dela – prvi je davanje teme, a drugi je slušanje odgovora strpljivo, druge damske strane, bez da se prevrće očima, prekida ili narušava na bilo koji način. Tim gestom otvorio se put za beskrajno mnogo tema i pokretanja mišića mozga. Umeće je postaviti prava pitanja, a još veće na ista i sam odgovarati. Ubaciti temu emocija u razgovor je vrlo hrabro, a posebno napredno je niti jedan odgovor omalovažiti. Ovakvi su ozbiljni majstori kreiranja društva.

  Prisutan je tu i prkos prema životu. Tek toliko da ih život ne vozi po auto-pilotu, nego uhvate i oni konzolu i daju gas gde misle da treba. E, to je alfa energija. 

  Gledajući sa strane društvena stigma malo je narušena. Moralna je ostala potpuno očuvana. To je mudrost. 

  Sve to simultano uz mnogo smeha mogu samo oni koji su dobri sa sobom. 

  Ženama su dozvolili da budu žene i ono lepo od njih upijali, poštovali i divili im se. Zauzvrat dobili su isto to. Lepom poznanstvu se zahvalili glasno, a i u sebi.  

  Postavili su na najlepši način dame i gospodu na njihove prirodne pozicije. Nakon te instalacije svaka reč, pokret i pogled su postali ugodni i slobodni. Doneli su magičnu lobotomiju na svom oblaku i vratili damama ideju o ugodnosti muškog prisustva u životu. 

  Maštanje mi je osnova svih uspeha. Pokazalo se da šljaka još pre 15 godina. Kao dete sam primenila taj model, a posle je postao popularan. 

  Maštala sam da se prijatni susreti stvaraju i grade filmske priče. Ovo je bila jedna. 

  Pišem da se prihvati da su muškarci poletna energija ženama!

  Izmene su nepovratne. Osećam zahvalnost.  

  Saznaj više:
  Povezani članci: