5 audio knjiga koje preporučujemo da poslušate tokom praznika

    18.04.2024.
    RECOMMENDED

    Znate li šta je ono idealno kada je reč o audio knjigama? To što svako od nas, pored lepote koju donosi sam roman, i radnja, možemo da uživamo i u prelepom narativu i glasu. Sve što nam je tokom predstojećih praznika u planu jeste da se opustimo u svom domu, putujemo, ili jednostavno uživamo u prirodi, a naše društvo definitivno će biti jedna od ovih pet audio knjiga koje smo izdvojili.

    audio knjiga

    I’m Glad My Mom Died – Jennette McCurdy

    Naslov ovog memoara prošle godine doveo je Jennette McCurdy u centar pažnje, a njegovo objavljivanje, koje je otkrilo da je mnogo više od života jedne male devojčice. Dokumentujući svoje detinjstvo provedeno kao zvezda Nickelodeona sa kntrolišućom, zlostavljačkom majkom, često srceparajuće ispovesti ispričane su u duhu crnog humora. Knjiga koja definitivno pruža uvid u život dece od kojih majke kreiraju brend.

    My Sister, the Serial Killer – Oyinkan Braithwaite

    Oživljena od strane Weruche Opie, najpoznatije po svojoj energičnoj interpretaciji lika Teri u seriji „I May Destroy You“, ova mračna novela Oyinkana Braithwaitea priča priču o dve sestre. Starija sestra je pripovedač,ozbiljna bolničarka, dok je mlađa lepša i divlja. I ne samo to, ubila je trojicu svojih momaka. Da li je reč o serijskom ubici i koju će ulogu dobiti njena starija sestra? Saznajte.

    Down The Drain – Julia Fox

    Julia Fox priča turbulentnu o svom životu i odrastanju sa svoje 32 godine, počevši od nestabilnog detinjstva koje ju je odvelo iz Italije u Njujork, pa sve do prvih, različitih poslova koje je imala kao tinejdžerska pre nego što je postala glumica. Duboko zaranja u svoja gotovo fatalna iskustva sa zavisnošću i burne odnose sa muškarcima, uključujući i odnos koji je bio predmet tračeva sa muškarcem koga naziva samo „The Artist“. Divlja istinita priča koju morate čuti da biste verovali, a najbolje je čuti je kako je ona sama priča svojim prepoznatljivim šarmantnim tonom.

    92c745c5e50d9fb5ed82c97bce0e5132

    A Brief History – Seven Killings

    Inspirisana stvarnim događajima, epska knjiga Marlon Jamesa, dobitnika Bukerove nagrade, priča o propalom planu za atentat na Boba Marlija. Divlje maštovit, surov i dirljiv, roman menja perspektivu između šefova CIA-e do naoružanih ljudi na najnižem nivou zavađenih kriminalnih bandi. Kako je Bob spsio „živu glavu“? Ova knjiga će vam predstaviti.

    Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow – Gabrielle Zevin

    Kada se dvoje genijalnih igrača i prijatelja iz detinjstva ponovo sretnu kao studenti na koledžu, započinju kreativno partnerstvo i zajednički projekat koji ih lansira u zvezde. Mirno ispričana od strane Jennifer Kim, priča prati njihove živote tokom perioda od 30 godina u priči koja se sve vrti oko ljubavi – ali nije tipična ljubavna priča. Idealna za one koji su ljubitelji životnih, romantičnih priča.

    Foto: Pinterest

    Saznaj više:
    Povezani članci: