5 trenutaka koji su obeležili POP KULTURU u 2023. godini

26.12.2023.
RECOMMENDED

Pop kultura je ove godine bila ispunjena viralnim trenucima, a nije ni čudo jer smo imali pregršt materijala za zabavu. Od otkrivanje trudnoća, raskida i komičnih fenomena, ovo je bila luda 2023 (Taylor’s Version).

Rihanna Majka Kraljica

GettyImages 1465425517

Na ovogodišnjem Super Bowl-u, Rihanna je postala prva trudnica koja je izvodila tokom poluvremena. Ne samo to, već je iskoristila najveću fudbalsku utakmicu u godini da otkrije svoju trudnoću. Kamera je prikazala Rihannu kako lebdi na platformi u vazduhu, stilizovana u crvenom Loewe ansamblu sa izraženim stomakom.

Princ Hari i memoar koji otkriva sve

Pop kultura 2023

Opsesija sa Kraljevskom porodicom ne jenjava, a nakon što je Princ Hari objavio svoj memoar Spare u januaru 2023. godine ponovo su postali trending tema. Memoar prikazuje njegov život u Kraljevskoj porodici, smrt njegove majke, zaljubljivanje u Meghan Markle i još mnogo, mnogo sočnih detalja.

Barbenheimer

Pop kultura 2023 2

Dva najveća filma godine, Barbie i Oppenheimer, izašla su istog dana, 21. jula 2023. Ova dva drastično različita filmova su se borila za box office pažnju ove godine i izazvala lavinu mimova o tome kako bi izgledao njihov crossoverBarbenheimer. Na kraju je ostvarenje režiserke Grete Gerwig pokorilo delo Christophera Nolana što se tiče gledanosti, a kada je u pitanju kvalitet – to ostavljamo vama da presudite.

Nesuđena ljubav: Kylie i Timothée

Pop kultura 2023 3

Glasine o vezi između Kylie Jenner i Timothée Chalameta pročule su se u aprilu ove godine, ali je tek u julu osvanula njihova prva zajednička fotografija. Paparazi fotka ih je prikazala kod njega kući, a zatim su se zajedno pojavili na koncert pop zvezde Beyoncé, te je javno potvrđena veza između ovog naizgled neočekivanog para – može se čak reći, celebrity couple godine.

Počasni gost Met Gale

Dok su gledaoci uzbuđeno isččekivali prve goste za ovogodišnju Met Galu, bubašvaba je pretrčala stepenicama na crvenom tepihu. Ovaj smešan trenutak je prvo obeležio Variety, uz caption: „Bubašvaba je stigla na #MetGala.“ Neposredno posle toga su se društvene mreže prepunile mimova koji su ismejavali ovaj neočekivani trenutak na Met Gali, događaj poznat po eleganciji i nesvakidašnjosti na kome se iznenada našla veoma svakidašnja bubašvaba. Može se reći da je ukrala šou.

Saznaj više:
Povezani članci: