Živela EUFORIJA: Zakazano je snimanje treće sezone

07.11.2023.
RECOMMENDED

Nažalost, fanovi serije Euforija će morati da sačekaju do 2025. godine da se serija vrati na male ekrane. Kašnjenje u produkciji je posledica različitih faktora, uključujući čekanja Sama Levinsona, kreatora i scenarista serije da bude dostupan za snimanje. Trenutni štrajk SAG-AFTRA dodatno odlože produkciju.

Možemo da očekujemo da ćemo ponovo videti stalne članove glumačke ekipe kao što su Zendaya, Hunter Schafer, Alexa Demie, Jacob Elordi, Sydney Sweeney, Maude Apatow, Nika King, Storm Reid i Austin Abrams. Što se tiče novih glumaca iz druge sezone, Dominica Fikea i Chloe Cherry, još uvek nemamo potvrđenu informaciju da li će se i oni vratiti.

Međutim, Barbie Ferreira se neće vratiti da tumači Kat. Ona je saopštila svoj odlazak iz serije 24. avgusta 2022. godine, uz fotografiju umetničkog dela svog lika koje je nacrtala njena koleginica, Hunter Schafer.

„Nakon četiri godine u kojima sam imala čast da tumačim poseban i zagonetni lik Keta, sada moram sa njom da se pozdravim“, napisala je Ferreira. „Nadam se da ste mnogi od vas prepoznali sebe u njoj kao što sam i ja, i da vam je donelo radost da pratite njen put. U nju sam unela svu svoju pažnju i ljubav i nadam se da ste to mogli da osetite. Volim vas, Katherine Hernandez.“

Posle tragične smrti Angusa Clouda u julu 2023. godine, ostaje da vidimo kako će treća sezona serije obraditi nedovršenu priču njegovog lika Fezcoa.

Još ne znamo da li će treća sezona biti poslednja za seriju Euforija. U odgovoru na pitanje o tome da li će se serija završiti sa trećom sezonom, CEO HBO-a Casey Bloys je u intervjuu rekao: „Pustiću Sema Levinsona i Zendayu da govore o tome. Veoma sam uzbuđen zbog onoga što su pripremili za treću sezonu tako da ću to ostaviti njima. Generalno, reći ću da verujemo u tome gde žele da odvedu ove likove. Dakle, kreativnom timu ćemo dopustiti da vodi put.“

Saznaj više:
Povezani članci: