Šta se, zapravo, dešava sa III sezonom serije Euphoria?

30.03.2024.
RECOMMENDED

Iako je HBO u februaru 2022. saopštio da se uveliko radi na nastavku hit serije Euphoria, producenska kuća se sada javila sa novim vestima – snimanje III sezone će se desiti, ali pod „nerazjašnjenim okolnostima“, piše magazin Variety.

– HBO i tvorac Sam Levinson ostaju posvećeni snimanju izuzetne treće sezone. U međuvremenu, ekipi serije dozvoljavamo da traži druge mogućnosti, piše u saopštenju, a mi se pitamo – šta to uopšte znači?

Milioni fanova, koji su čekali tri godine između prve i druge sezone (za šta je kriva i pandemija kovida), jako su ljuti i misle da se očekivani nastavak serije Euphoria nikad neće desiti. Mi se nadamo da se, kako je HBO potvrdio, radi na pisanju scenarija za III sezonu, ali šta znači to da ekipa serije treba da traži i druge mogućnosti?

Naime, glavni junaci, poput Zendaye i Jacoba Elordija, u međuvremenu su uveliko radili na novim projektima – Zendaya je snimala i promovisala Dune 2, a trenutno promoviše Challengers, Jacob Elordi je snimao Saltburn, pa bio angažovan u filmu Priscilla Sofije Coppole. I Sydney Sweeney ima nekoliko velikih uloga, samo su stvari neizvesne za reditelja, Sama Levinsona, koji je odložio snimanje treće sezone serije Euphoria, kako bi se posvetio seriji The Idol, koja je ukinuta nakon 5 epizoda, a drugih projekta nema.

zendaya euphoria

Procenjuje se da bi treća sezona na male ekrane mogla najranije da stigne 2025. godine, što je pomalo zabrinjavajuće s obzirom na to znači da će glumci biti mnogo stariji od likova koje su glumili u prve dve sezone.

Da će se III sezona serije Euphoria desiti, potvrdilo je nekoliko glumaca i ljudi iz filmske ekipe. Jedna od njih je Heidi Bivens, stilistkinja i kostimografkinja, koja je u intervjuu za Vogue, u aprilu prošle godine, otkrila da će III sezona da se dešava nakon što glavni junacizavrše srednju školu (Zendaya je takođe rekla, za The Hollywood Reporter, da u nastavku volela da vidi Rue nakon srednje).

– Euphoria je moja porodica i učiniću sve što mogu da treća sezona bude uspešna. Priča se da će se raditi o pet godina u budućnosti i da glavni junaci više nisu u srednjoj školi. Dorothy više nije u Kanzasu. Mislim, to bi moglo biti totalno ludo. Znajući Semov um, biće uzbudljivo, jer on sigurno neće želeti da ponovi sve isto. Definitivno će biti iznenađenja za publiku, istakla je ona.

I Jacob Elordi misli da je teško da treća sezona počne tamo gde su fanovi poslednji put videli svoje junake.

– Pretpostavljam da ćemo ići napred, inače će izgledati čudno, otkrio je on u šouu Jimmyja Fallona u – januaru ove godine.

Fotografije: Pinterest, Instagram

Saznaj više:
Povezani članci: