Pretraga

Ovo su novi vreli naslovi na streaming platformama u junu

Tekst: BURO.

Sa novim naslovima i sezonama na streaming platformama, spremno dočekujemo jun - ispod klime sa kanticom sladoleda. Izdvojili smo najbolje.

Hustle

Netflix

8. jun

Ovo su novi vreli naslovi na streaming platformama u junu (фото 1)

Adam Sandler producira i glumi izmišljenog skauta Filadelfije, Sugarmana, čija karijera zavisi od igrača koga tumači stvarna NBA zvezda Juancho Hernangomez. Problemi nastaju kada ga iz inostranstva dovede u tim bez njihovog odobrenja. Ovo neće biti još jedan u nizu njegovih komičnih projekata, Adam sa novom ulogom prelazi na stranu drame. Radujemo se da vidimo kako će se snaći.

The Janes

HBO

8. jun

Ovo su novi vreli naslovi na streaming platformama u junu (фото 2)

Sada kada se u Americi ugrožava zakon o abortusu, ovaj dokumentarac stiže u pravo vreme i vraća nas u proleće 1972. Verujući u pravo na izbor, grupa koja je sebe nazivala Janes uspostavile su podzemnu mrežu koja je pomogla hiljadama žena širom Amerike da dobiju pristup sigurnom abortusu koji je bio ilegalan.

Peaky Blinders

Netflix

10. jun

Ovo su novi vreli naslovi na streaming platformama u junu (фото 3)

U poslednjoj sezoni banda je zaglavila: infiltracija britanskog fašističkog pokreta uzima danak, dešava se slom preduzeća, a Tommy ne može da preboli smrt svoje dugogodišnje ljubavi. Da li će Blindersi i ovoga puta uspeti da se izvuku iz nedaća? Jedno je izvesno, serija bez Helen McCrory definitivno neće biti ista.

Lupin

2. sezona

Netflix

11. jun

Ovo su novi vreli naslovi na streaming platformama u junu (фото 4)

Nije trebalo puno da "Lupin" postane globalno obožavan. Prvi deo serije završio se kidnapovanjem Assanovog sina Raoula, a on se nalazi na prekretnici dok se približava istini o tome ko je u porodici Pellegrini smestio njegovom ocu. 

The Umbrella Academy

Netflix

22. jun

Ovo su novi vreli naslovi na streaming platformama u junu (фото 5)

Braće i sestre heroji vratili su se u 2019. ali nije ih dočekalo ono što su očekivali. U tom neočekivanom preokretu, ušli su u drugačiju stvarnost i odmah upali u sukob koji pred njih postavlja izazove sa kojima treba da se suoče tokom nove sezone.

Man Vs. Bee

Netflix

24. jun

Ovo su novi vreli naslovi na streaming platformama u junu (фото 6)

Jedno ime će biti dovoljno da kliknete play: Rowan Atkinson! "Man Vs. Bee" je gotovo nema komedija o rivalstvu čuvara kuće sa pčelom.

WestWorld

4. sezona

HBO

26. jun

Ovo su novi vreli naslovi na streaming platformama u junu (фото 7)

Kreatori serije Jonathan Nolan i Lisa Joy ostavili su nas sa zagonetnim i opskurnim opisom novih epizoda, ali nas je HBO iznenadio vešću da 4. sezona stiže brže nego što smo mislili! Evo šta sve znamo o novoj sezoni serije "Westworld".

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor