Sve što znamo o drugoj sezoni serije “Euphoria”

    16.03.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/euphoria2-cover.gif

    Okej, na prvom mestu znamo ne baš sjajnu vest, a to je da je snimanje odloženo do daljnjeg. Dosta smo se radovali vesti da počinje rad na nastavku ove serije, još više rastužili kada je doneta zvanična odluka produkcije o obustavljanju, ali svi znamo da trenutna situacija to zahteva. “Euphoria” svakako zauzima posebno mesto u našim srcima, i kad god došla, sa kolikim god kašnjenjem, dobro nam došla. Serija koja donosi neverovatno direktan i iskren pristup problemima i temama sa kojima se mladi u svakom dobu susreću, iz perspektive generacije Z, donela je priču o upotrebi droga, o zavisnostima, o mentalnim nestabilnostima, dejting aplikacijama, neobaveznom seksu, srednjoškolskim dramama, i svom emotivnom haosu koji prati tinejdžere, kao i jedan od najboljih OST ikada, i postala instant favorit. Druga sezona, od koje očekujemo da nastavi putem prve, prvobitno je najavljena za leto, što se pomera, ali sve što je do nedavno bilo obavijeno velom misterije je sada dobilo barem neke odgovore. Ne znamo previše, ali konačno postoje neke informacije o tome šta bismo mogli da očekujemo.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/1584371475009767-1.gif

    Za početak, ekipa Euforije je postavila na Instagram fotografiju Zendayae, koja igra protagonistkinju Rue, što je dovoljan znak da verujemo da je (spolier alert za one koji nisu gledali prethodnu sezonu!!) preživela predoziranje s kraja prve. Pored nje je Angus Cloud koji igra njenog ortaka, komšiju i dilera Fezcoa, i s obzirom na to da uče scenario zajedno, dobri su razlozi da verujemo da će razrešiti neke razlike i nesporazume.

    Pored toga, konačno smo upoznati i za novim likovima, kojih će biti podosta. Nije poznato kome su uloge dodeljene, ali znamo da se ekipi pridružuje nekoliko novih imena i kakvi su im karakteri. Ray ,“čistog srca. Iz radničke klase. Haotičan ali borac”.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/1584370653263568-1.gif

    Zatim Darian, “autsajder, sedamnaestogodišnjak kog treba da igra neko ko ima više od 18 godina, osećajan, ranjiv. Definitivno ne cool klinac, ali jedan od zanimljivijih”. Pa Ami “zavisnik, striper, koji priča puno gluposti”. I za kraj potencijalni favorit nove sezone – Serena. „Žena od preko 50 godina, belkinja, pomalo drska i užasno snažna. Ona koja je partijala ceo svoj život i bila na svakom Whitesnake koncertu, sada ima po nekoliko različitih akcija kojim zarađuje da preživi”. Serija koja je toliko podcrtala koliko je svako “ja” drugačije (da je i Zendaya u intervjuu za BURO. rekla: “Mislim da me je “Euphoria” naučila mnogo o meni”) donosi nam nastavak priča i otvaranje nekih novih, kao još jednu lekciju o svima nama, i prelepo različitim drugostima.

    Saznaj više:
    Povezani članci: