Upali ste u crnu rupu traženja filma za gledanje? Čekirajte ovaj sajt

    05.10.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/uzivanje_filmovi1.gif

    Svima nam je dobro poznat onaj irititantan osećaj kada nakon xy broja sati traženja idealnog filma ili serije odlučimo da je možda bolje da ipak ne gledamo ništa. Već smo izgubili previše vremena, valjane stvari smo već pogledali (i po nekoliko puta) i deluje da ništa novo nije vredno pažnje. Ili ne?

    A good movie to watch je sajt koji deli preporuke sa najmanjom prosečnom IMDB ocenom 7, kao i Rotten Tomatoes naslove sa najmanjom recenzijom od 70%. Sve su gledali i preporučuju ljudi!

    Na sajtu se nalazi nekoliko selekcija, pa je tako The Very Best lista sastavljena od izuzetnih filmova, sa najmanjom ocenom 9. Svake srede i petka sajt deli iskrene kritike i savete šta da gledate sledeće, želeći da skrene pažnju na sjajne filmove i serije koje algoritmi streaming sajtova mogu da zaklone od vas. 

    Štaviše, A good movie to watch će vam obrazložiti koje platforme su vredne vašeg novca, a na kojima svoju pretplatu treba da otkažete čim pre. Na sajtu se nalaze podrobni blog postovi na ove teme – od najboljih alternativa za streaming servise, do svih onih platformi za koje je vrlo moguće da ćete sada čuti prvi put. Nema na čemu.

    Saznaj više:
    Povezani članci: