KULTNI PAROVI: Goldie Hawn & Kurt Russell

02.01.2024.
RECOMMENDED

Jedan od najdugovečnijih holivudskih parova, Goldie Hawn i Kurt Russell u vezi su preko 40 godina – imaju sina, ali zajedno odgajaju Goldino dvoje dece iz drugog braka – ćerku Kate i sina Olivera, igrali su skupa u nekoliko filmova, a nedavno su oboje dobili zvezde na Bulevaru slavnih u Holivudu.

U jeku praznične sezone možete da ih gledate u Netflixovom ostvarenju Božićne hronike 2, kao Deda Mraza i Deda Mrazicu, ali što da ne organizujete i filmski maraton Hawn – Russell? Počnite od ostvarenja na čijem setu su se upoznali, The One and Only, Genuine, Original Family Band, davne 1968, kada je Goldie imala 21, a on samo 16 godina.

UPOZNAVANJE

Goldie se seća da je on još tada, kao tinejdžer, ostavio utisak na nju.

– Imala sam 21, a on 16, i mislila sam da je presladak, ali u tom trenutku je bio mnogo mlađi od mene. Godinama kasnije ponovo smo se sreli i svideo mi se, iako smo oboje u tom trenutku verovali da nikada nećemo da izlazimo sa drugim glumcima, ispričala je Goldie.

goldie

SUSRET

Ispostavilo se da je dugotrajna veza para počela sa veoma lošom forom – nakon što se opijao cele noći, Russel je sutradan trebalo da se nađe sa Goldie na audiciji.

– Bio sam jako mamuran… i nisam uopšte poznavao Goldie, osim što sam radio s njom mnogo godina ranije. Jedva sam se sećao kako izgleda, a onda sam ušao u prostoriju u kojoj je bila ona i samo mi je izletelo: „Čoveče, imaš odlično telo„. To je mogla da bude tako loša rečenica, ali se Goldie nasmejala i zahvalila mi se, prisetio se u jednom intervjuu glumac.

PRVI DEJT

Nakon što su na prvom dejtu satima plesali u The Playboy klubu, na kraju su se složili da – noć još uvek nije gotova i otišli u kuću koju je glumica nedavno kupila, ali se još uvek nije uselila jer se kuća renovirala.

– Na kraju smo se našli na spratu i pošto nije bilo nameštaja, u imaginarnoj spavaćoj sobi smo vodili ljubav. Na kraju je došla policija jer smo zapravo provalili u kuću, kako bismo ušli unutra. Bio je to naš prvi izlazak i bilo je zaista zabavno. Ne mogu da verujem da se desilo pre toliko godina, ispričao je Kurt u radio emisiji.

HEMIJA

Hemija koju su imali u pravom životu bila je neverovatno jaka i na velikom platu. Od ponovnog povezivanja, Goldie i Russell glumili su zajedno u Swing Shift 1984. i Overboard 1987.

– Mislim da ćemo nekad ponovo zajedno raditi, rekao je Russell u intervjuu za Today 2017. godine, što se 2020. ostvarilo u Netflixovom filmu, Božićne hronike 2, u kojem on igra Deda Mraza, a Goldie Deda Mrazicu.

PORODICA

U vreme kada je počela da se viđa sa Kurtom, Goldie je imala dvoje dece – Kate i Olivera Hudsona, sa drugim suprugom, pevačem Billom Hudsonom. Ono što ju je, zapravo, osvojilo kod Kurta jeste to kako se ophodio prema njenoj ćerki i sinu.

– Bio je neverovatan sa njima. Bio je tako prirodan, ispričala je Goldie za magazin People.

Kate Hudson obožava Russella.

– Bez obzira na to šta bi radio u svom užurbanom životu, uvek je dolazio. Ne zato što je morao, već zato što nije postojalo mesto na svetu gde bi radije bio, nego sa svojom porodicom. Osećali smo njegovu čistu ljubav tokom celog našeg detinjstva i ja sam neizmerno zahvalna zbog toga, uputila je Kate Russellu javnu čestitku.

Goldie i Russell su 1986. dobili sina, Wyatta Russella, koji je krenuo njihovim stopama.

ZVEZDE NA BULEVARU SLAVNIH

U maju 2017, Goldie i Kurt zajedno su dobili zvezde na Holivudskom bulevaru slavnih.

– Ispostavilo se da je to bila ljubavna svečanost. Poslednje što mi je rekao tog dana bilo je da će me zauvek ceniti. Nisam očekivala da će izgovoriti te reči. Nisam imala pojma da će biti tako divan, otkrila je Goldie.

Saznaj više:
Povezani članci: