Postoji li recept za SREĆAN BRAK? Tražimo ga kod 5 holivudskih parova

  02.01.2024.
  RECOMMENDED

  Nakon pandemije razvoda koja je prošle godine zadesila Holivud, zašto bi iko tražio recept za srećan brak među zvezdama sa crvenog tepiha? Možda braku Britney Spears i Sama Asgharija mnogi nisu davali šansu ili Vincentu Casselu i Tini Kunakey, možda nisu verovali ni Sophie Turner i Joeu Jonasu ili Ariani Grande i Daltonu Gomezu, ali možemo li i dalje da verujemo u ljubav kada su se rastali i oni koji su izgledali kao da će ostariti zajedno – Reese Witherspoon i Jim Toth, Sofia Vergara i Joe Manganiello, Kevin Costner i Christine Baumgartner, Natalie Portman i Benjamin Millepied, Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness, Meryl Streep i Don Gummer?!

  A opet, šta god mislili o roku trajanja holivudskih veza, mnogo je parova koji uprkos slavi i bogatstvu, paparacima i životu pred kamerama, OPSTAJU. Prepisujemo njihove recepte za srećan, dugačak i uspešan brak.

  GOLDIE HOWN I KURT RUSSELL

  Zajedno su od 1983, a možda je najaznimljivija stvar u vezi sa njima (i tajna veze duge 4 decenije) ta da nikad nisu ni stupili u brak!

  – Naša ljubav iz dana u dan samo raste. Ti si divlji, sjajan, drag, detinjast, savršeno lud, superioran kao otac i duboko duhovit! Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe u bilo kojem dobu. Ti si ulov. I ti si samo moj, uputila je Goldie rođendansku čestitku Kurtu Rassellu 2021. godine na instagramu.

  A za magazin People jednom prilikom otkrila je tajnu dugovečnog odnosa: „Ljubav, zahvalnost, saosećanje – jer ponekad svako izludi svog partnera. Porodica. Zabava. Smeh. Seks. Ako to ne negujete, zapamtite – gotovi ste.“

  RITA WILSON I TOM HANKS

  Rita Wilson i Tom Hanks postavili su novi rekord za holivudske veze: brak dugačak 34 godine! Nakon što su se upoznali 1981, na snimanju ABC-jeve serije Bosom Buddies, Hanks je još uvek bio u braku sa svojom srednjoškolskom simpatijom. Međutim, nije mogao da porekne privlačnost prema Wilson. Zvezda filmova Forest Gamp, Besani u Sijetlu i Stigla vam je pošta razvela se 1987. I obeladonla novu vezu u javnosti.  

  Rita i Tom stupili su u brak godinu dana kasnije i u međuvremenu dobili dvoje dece. Par je ostao zajedno kroz brojne lomove i zdravstvene poteškoće – Wilsoninu dijagnozu raka dojke i zajedničke borbe sa korona virusom, koju smo svi pratili.  

  Recept za srećan brak otkrio je Hanks u emisiji kod Oprahe Winfrey: „Uspeh našeg odnosa bio je stvar trenutka, zrelosti i naše spremnosti za intimnu povezanos. Kada sam se oženio Ritom, pomislio sam da će brak zahtevati da promenim neke stvari kod sebe. Neću poreći da je sudbina bila deo našeg susreta, ali naš odnos nije magija. U stvarnom životu, naša veza je jako čvrsta, ali to ne znači da brak ponekad nije težak. Ali oboje znamo da ćemo i u tim teškim trenucima ostati zajedno i da žemo ih prebroditi, jedno uz drugo.“

  KEVIN BACON I KYRA SEDGWICK

  Kevin Bacon i Kyra Sedgwick su praktično institucija u Holivudu – njihov brak traje više od 30 godina. U njihovom slučaju bila je to ljubav na prvi pogled, barem kad je glumac u pitanju, koji se u suprugu zaljubio kad ju je prvi put ugledao – na snimanju filma Lemon Sky, 1987.

  – Bio sam oduševljen. Mislio sam da je neverovatna, otkrio je Kevin, koji je u vreme kad je upoznao Kyru već bio zvezda, zahvaljujući filmu Footloose. Ona nije gledala popularno ostvarenje i jedva je pristala na sastanak sa njim. Otišli su na večeru i na kraju su razgovarali i smejali se satima.

  Sedgwick je već sledećeg dana shvatila da je Kevin onaj pravi: „Sećam se da sam se probudila i pomislila da se osećam kao da sam kod kuće. Onda sam pomislila da to mora da je zbog njega.“

  Glumica kaže da je osnova svake dobre veze humor.

  – Smisao za humor je ključan. Kevin je urnebesno smešna osoba.

  SARAH MICHELLE GELLAR I FREDDIE PRINZE JR.

  Omiljeni par iz devedesetih godina uzpoznao se 1997, na snimanju filma Znam šta ste radili prošlog leta. Međutim, Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr. smuvali su se tek tri godine kasnije. Nakon godinu dana veze, glumac je zaprosio zvezdu serije Buffy, ubica vampira i par se venčao 2002. godine u Meksiku. Danas su porodica od četiri člana, a zanimljivo je da svoj odnos čuvaju daleko, daleko od očiju javnosti. Možda je upravo to ono što ih je održalo zajedno sve ove godine, uz neverovatnu ljubav i poštovanje koje neguju jedno prema rugom. Recept za srećan brak otkrila je Sarah.

  – Najvažnija reč – trud. Veze, bilo da su brakovi ili prijateljstva, zahtevaju ulaganje truda. Nisu date same po sebi. Uvek morate biti spremni da im posvetite vreme i pažnju, otkrila je glumica tajnu svog preko dve decenije dugog i uspešnog braka.

  SARAH JESSICA PARKER I MATTHEW BRODERICK

  Jedan od najdugovečnijih parova Holivuda definitivno su Matthew i Sarah. Upoznali su se devedesetih na Brodveju i venčali su se 1997. Imaju troje dece. Iako čvrsto čuvaju svoju privatnost, Parkerova je u nekoliko navrata govorila o porodici i o tomo ko i šta su zaslužni za njen i Matthewow uspešan brak.

  – I Matthew i ja smo veoma posvećeni našoj porodici i našim životima. Volim naš život. Volim što je baš on otac moje dece i što zbog njega postoji ceo ovaj drugi svet koji volim.

  Saznaj više:
  Povezani članci: