„Heretic“, novi horor u kom glumi Hugh Grant – Saznali smo sve o njemu

    01.07.2024.
    RECOMMENDED

    Film Heretic predstavlja uzbudljiv dodatak svetu horor filmova, a posebno je zanimljiv zbog glavne uloge koju tumači Hugh Grant – legendarni britanski glumac poznat obično po svojim ulogama u romantičnim komedijama, ovoga puta imao je priliku da se oproba u potpuno oposidnom žanru.

    Hugh Grant

    U ovom filmu, Grant pokazuje potpuno novu stranu svog glumačkog spektra donoseći slojevitost i kompleksnost svom liku, gospodinu Ridu. Film je proizvod renomirane nezavisne produkcijske kuće A24, poznate po svojoj sposobnosti da horor filmove podigne na potpuno novi i viši nivo, donoseći publici mračne, intrigantne i nezaboravne priče, neke od njih su raniji filmovi poput, Talk to me, Hereditary, The Witch.

    A24 je izgradila svoju reputaciju na izuzetnoj pažnji posvećenoj detaljima, kvalitetnoj produkciji i spremnosti da se upusti u neistražena područja strave i užasa. Heretic deluje kao da se savršeno uklapa u ovaj okvir, a ukoliko nas pitate, po traileru deluje kao iskustvo koje će gledaoce držati na ivici sedišta.

    Heretic – SINOPSIS I TRAILER

    Kako se radnja odvija, misionarke, koje igraju talentovane mlade glumice Sophie Thacher i Kloi Stivens, ubrzo shvataju da gospodin Rid ima đavolji plan. Njihova vera i snaga volje biće stavljene na ultimativnu kušnju u smrtonosnoj igri mačke i miša.

    Trejler ne otkriva sve detalje o onome što vreba u lavirintskoj noćnoj mori, ali jasno je da su opasnost i smrt neizbežni elementi ove priče. Napetost raste svakim trenutkom, a gledaoci su vođeni kroz slojevitu i jezovitu priču koja ne ostavlja prostora za predah.

    Izvedbe Sophie Thacher i Kloi Stivens donose dubinu i autentičnost likovima, dok napetost između njihovih likova i gospodina Rida stvara dinamičnu, ali i veoma zastrašujuću atmosferu.

    Film Heretic je zakazan za prikazivanje u bioskopima od 15. novembra, a ljubitelji horora i obožavatelji Hugha Granta već s nestrpljenjem iščekuju ovu filmsku poslasticu.

    Ova uloga za Granta predstavlja hrabru promenu smera u njegovoj glumačkoj karijeri, dok film obećava da će ostaviti dubok trag u žanru horora. Nadamo se da će ova uloga biti samo ulaznica kako bi popularni glumac izašao iz okvira romanse kao žanra.

    Foto: Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci: