Humoristični podkast koji će rasterati sive oblake

  03.05.2024.
  RECOMMENDED

  SmartLess sa voditeljima Jason Batemanom, Sean Hayesom i Will Arnettom je podkast koji obrađuje teme iz svih sfera života i podstiče na iskazivanje sopstvenih životnih iskustava gosta. Uz lepo promišljen dijalog u kojem do humora dolazi na jedan prirodan i spontan način, no ta spontanost jeste upravo ono što ga izdvaja od ostalih humorističnih podkasta.

  smartless

  TRI PRIJATELJA (VODITELJA), JEDAN GOST, BESKONAČNA ZABAVA

  U svakoj od epizoda jedan od trojice voditelja otkriva svog misterioznog gosta drugoj dvojici i publici koji pre početka emitovanja nemaju nikakve informacije o njemu. Čitav razgovor sa misterioznim gostom je improvizovan, nema unapred pripremljenih pitanja što ga samim tim čini autentičnim. Svaka epizoda podkasa SmartLess ispunjena je smehom i novim saznanjima, koja dolaze kroz casual razgovor, što će svim ljubiteljima ovog žanra dodatno značiti jer je spontanost ono zbog čega volimo podkaste, a što priznaćete mnogima nedostaje.

  7b2b8c9ba285dc05a0de9d2baeb0c346

  SmartLess je počeo sa emitovanjem svojih epizoda 2020. godine za vreme pandemije korona virusa, a do danas uspeli su da snime epizode sa najvećim svetskim ličnostima današnjice. Ukoliko ste ljubitelj pop kulture i pratite vesti iz sveta, ovo je idealan način da se dodatno informišete i naučite nešto sveže i novo. Uz, naravno, mnogo smeha. Ima li nešto idealnije od toga?

  SmartLess je specifičan odabiru sagovornika, te su neki od istaknutih imena upravo Joe Biden predsednik SAD-a. Neka od većih imena koja su gostovala u podkastu su: Elisabeth Moss, John Legend, Eean McGregor, Halle Berry, Tom Hanks i mnogi drugi.

  Svi gosti su neizmerno zabavni i duhoviti kada ih ova trojica genijalnih podkastera ugoste, međutim Joe Biden je uspeo da nadmaši sve svoje prethodnike (mislimo na podkast). Možda nam je dojam bio pojačan činjenicom da ovaj američki predsednik zaista ima smisao za humor, svakako vama ostavljamo da presudite u svoje ime.

  e8b811198c30c7e169aa98ad19da3986

  Podkast koji tera sve sive oblake

  Svaki put kada nam je potrebno malo pozitive u životu, znamo gde da je pronađemo. SmartLess ekipa i njihovi gosti čine put do i od posla jednostavnijim, a vikend ispunjen pozitivnom energijom i odličnim humorom. Kako nema puno duhovitog sadržaja u sveri podkasta, ovo može biti odlično rešenje za ulazak vedrine u vaše uši.

  Odličan humor je teško pronaći, onaj iskren i otvoren, a mi smo uspeli da ga pronađemo u SmartLess-u. Gosti koje uspevaju da dovedu iz nedelje u nedelju oduševljavaju publiku i verujemo da će, ukoliko im date šansu, oduševiti i vas.

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: