Nova godina donosi nove serije, ovima se radujemo

    13.12.2022.
    RECOMMENDED

    Pisali smo vam o filmovima koji se u novoj godini iščekuju sa nestrpljenjem, a sada su na redu serije. Osim što smo nestrpljivi da pogledamo nove sezone koje nam donosi „Succession“, „Never Have i Ever“ i „You“, radujemo se i svežim naslovima o kojima smo sigurno da će se tek pričati. 

    Shrinking

    Apple Tv+

    27. januar

    Naslov serije je sugestivan, ali verujemo ne u dovoljnoj meri. Da li ste spremni da upoznate psihotarapeuta koji počinje da krši pravila i govori svojim klijentima šta stvarno misli? Ignorišući pravila ove profesije, on počinje da menja ne samo svoj život, već i živote svojih pacijenata. Ako vam kažemo da ova serija dolazi iz genijalnih umova Jasona Segela, koji nosi glavnu ulogu, Billa Lawrencea, kreatora druge izvrsne serije, „Ted Lasso“ i Bretta Goldsteina, postaće vam jasno da je u pitanju zlatno serijsko štivo.

    Poker Face

    Peacock

    26. januar

    Volite film „Knives Out“? Onda ćete sigurno voleti i ovu seriju. U deset epizoda, pratićemo Charlie, koja ima izuzetnu sposobnost da prepozna kada neko laže, na njenom putu otkrivanja čudnih zločina. U ulozi Charlie naći će se genijalna Natasha Lyonne koja takođe učestvuje u produkciji, rame uz rame sa Rianom Johnsonom. Tu nije kraj dobrim vestima! Član glumačke postave je i Adrian Brody!

    The Idol

    HBO

    2023.

    „The Idol“ nam donosi „najljigaviju ljubavnu priču iz Holivuda“. Priča prati mladu pop pevačicu, u čijoj se ulozi nalazi Lily-Rose Depp, koja započinje romansu sa misterioznim vlasnikom kluba koji je takođe vođa tajnog kulta. On je the Weekend, a ovo je njegova prva serija i sasvim sigurno, jedna od najiščekivanijih za 2023. godinu. Zapravo, seriju ko-kreiraju The Weeknd, Reza Fahim i Sem Levinson, koji se proslavio kao reditelj „Euforije“. Iako tačan datum premijere još uvek nije poznat, spremni smo da nas prva epizoda iznenadi u bilo koje doba dana ili noći.

    Kaleidoskope

    Netflix

    1. januar

    Nakon urnebesne serije „White Lotus“, biće teško pronaći joj adekvatnu zamenu. Treba nam nešto uzbudljivo, neočekivano, a opet relatable i možda će to biti nova Netflix serija koju možete gledati bilo kojim redosledom. Kroz osam epizoda, pratićemo grupu stručnih lopova koji rade na otključavanju trezora za najveću isplatu u istoriji. U razdoblju od 25 godina, oni smišljaju plan kako da se probiju kroz najmoćniji sigurnosni tim na svetu. Jedva čekamo da se upustimo u avanturu biranja epizode kojom ćemo započeti ovo dinamično putovanje i to iz udobnosti svoje fotelje.

    The Last of Us

    HBO

    15. januar

    Joel i Ellie koje tumače Pedro Pascal i Bella Ramsey nalaze u postapokaliptičnom svetu. Povezani surovošću novog sveta u kom sada žive, primorani su da se zajednički bore protiv brutalnih i nemilosrdnih ubica dok se probijaju kroz Ameriku. Ovo je još jedna serija za koju je lestvica očekivanja podignuta visoko.

    Saznaj više:
    Povezani članci: