Kako da od pasivnog konzumenta postanete kreator sadržaja?

    13.04.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/04/digitalnacover.jpg

    U digitalnom okruženju u kom živimo, noviteti se konstantno nižu i nije uvek lako ići sa njima u korak. Seminari, vebinari, radionice, kursevi… u moru sadržaja, treba izabrati relevantan izvor iz kog ćemo se edukovati (a usput ne potrošiti celu platu). Tu na scenu stupa inicijativa „Digitalna Srbija“, nevladina i neprofitna organizacija sa strateškim ciljem razvoja jake, globalno konkurentne digitalne ekonomije u Srbiji koja večeras u 20h organizuju besplatan događaj „Znaš kako”, gde će osam profesionalaca iz domaćeg digitalnog ekosistema deo svog iskustva preneti kroz prezentaciju po jedne digitalne veštine.

    Ova organizacija okuplja preko 30 organizacija i kompanija-članova iz različitih sektora relevantnih za rast digitalnog ekosistema, uključujući tehnologiju, bankarstvo i finansije, telekomunikacije, konsalting, obrazovanje i istraživanje. Njihov cilj je stvaranje poslovnog okruženja koje je u službi digitalne ekonomije, a na putu ka tom cilju ulažu u strateške programe u oblasti formalnog i neformalnog obrazovanja, razvoja startap ekosistema, pravno-regulatornog okvira, digitalne infrastrukture i javnog dijaloga o digitalnoj transformaciji. 

    Na online događaju „Znaš kako“ će osam stručnjaka pokazati da svako ko ima pristup internetu može da bude kreator sadržaja a ne tek pasivni konzument. Stručnjaci iz različitih oblasti odgovoriće vam na pitanja koja se, između ostalog, tiču pokretanja podcasta, uređivanja tekstova, isticanja u procesu traženja poslova i pomoći vam da od pasivnog konzumenta naučite kako da postanete kreatori sadržaja. Prijavite se ovde.

    Saznaj više:
    Povezani članci: