L’Oréal Paris & Marko Feher na SFF: Spoj glamura i snažne poruke na crvenom tepihu  

    22.08.2024.
    RECOMMENDED

    Snažna poruka o ženskom osnaživanju predstavljena je kroz saradnju Marka Fehera i L’Oréal Paris brenda.

    Na Sarajevo Film Festivalu predstavljena je zajednička saradnja brenda L’Oréal Paris X Marko Feher, inspirisana slobodnom, jakom, samostalnom i samosvesnom ženom koju je javnosti predstavila Olja Lević, regionalna ambasadorka L’Oréal Paris brenda.

    untitled 9607
    untitled 9615 1
    untitled 9615

    Kao višestruko nagrađivan dizajner, Marko je prepoznatljiv po sposobnosti da modu pretvori u snažno sredstvo komunikacije, prenoseći duboke poruke kroz svoje kreacije. Njegov rad nije samo rezultat izuzetnog talenta i veštine, već i izraz njegovih duboko ukorenjenih uverenja i društvene svesti.

    Inspiraciju za haljinu koju je kreirao, Marko je pronašao u kontrastu između nežne ženstvenosti i snage koja dolazi iznutra. Crvena haljina, koja je postala zaštitni znak Sarajevo Film Festivala, nije samo zaštitna boja L’Oréala, već svojim dizajnom i pokretom salje poruku o snazi i vitalnosti žene.

    LOreal
    untitled 9556

    Marko je crvenu boju izabrao s namerom da istakne hitnost i ozbiljnost pitanja ravnopravnosti i borbe za prava žena, fluidnost haljine simbolizira slobodu i kretanje uprkos njenoj „težini“, ali i preprakama. Njena intenzivna crvena nijansa predstavlja žensku hrabrost, strast i odlučnost. Ova kreacija je mnogo više od modnog komada – ona je manifest snage i lepote.

    Predstavljanjem haljine u saradnji sa Markom Feherom na Sarajevo Film Festivalu, brend L’Oréal Paris želeo je da istakne podršku ženama u našoj regiji kao i da ih inspiriše, edukuje i ohrabri da veruju u sebe.

    LOreal Paris

    L’Oréal Paris je mnogo više od brenda posvećenog samo lepoti. To je brend koji daje moć ženama.

    Već duže od jednog veka ovaj brend osnažuje žene širom sveta, kako uz pomoć najsavremenijih proizvoda iza kojih stoji poslednja naučna izvrsnost i neprestane inovacije, tako i kroz inicijative i partnerstva kroz koje inicira i unapređuje dijaloge na temu jednakih prava i samopouzdanja. Stoga, ovo partnerstvo sa Markom Feherom slavi lepotu i glamur na najvećem filmskom festivalu u regiji doprinoseći jačanju temeljnih vrednosti i osnaživanju žena na ovim prostorima.

    untitled 9567

    Fotografije: Promo

    Dizajner: Marko Feher, make up: Marko Nikolić za L’Oréal Paris, model: Olja Lević,regionalna ambasadorska brenda L’Oréal Paris, frizura: Ogledalce salon – Salon lijepih frizura 

    Saznaj više:
    Povezani članci: