Adele je ime nedelje, a ovo su svi razlozi zašto

    11.10.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/10/adele_cover.jpg

    Adele je ime od koga niste mogli da pobegnete ovih dana – nova Vogue naslovnica, povratak muzici, detalji iz privatnog života pa i prvo live uključenje na Instagramu u kom je bila toliko spontana i neposredna da su isečci javljanja preplavili društvene mreže. O nekim ličnim pojedinostima, uključujući razvod i fizičku tranformaciju, sada je prvi put progovorila javno.

    Prvo i najosnovnije, Adele se posle šest godina vraća muzici! I presrećni smo zbog toga! Posle relativno duge pauze, uzimajući u obzir šta joj se sve u međuvremenu desilo – razvod, gubitak roditelja i bitka sa anksioznošću – vraća se u svom stilu sa pesmom „Easy on me“. Ona je novi album, “30”, snimila kako bi svom sinu pomogla da shvati zbog čega su se ona i njegov otac razveli. Svaki njen album nosio je simbolična imena: „21“, „25“, pa je nastavila niz, budući da je tridesete provela sa bivšim suprugom.

    Poznata pevačica je prvi put samoinicijativno podelila informacije i o famoznoj kilaži. Naime, sve ono što se nalazi na internetu a tiče se ovog pitanja ispostavilo se kao besmislene laži. Od njenih samoproklamovanih trenera koje zapravo nikad nije upoznala, preko preparata koji su joj navodno pomogli pa sve do operacija. Istina je da se Adele posvetila vežbanju usled anksioznosti i želje da provodi što manje vremena uz telefon. Smatrala je da treba da postane zavisna od nečeg zdravog i treninzi su samo bili rezultat te težnje, jer nikada nije imala na umu želju da smrša, već da mentalno ojača. Budući da dok je trenirala nije razmišljala o anksioznosti, počela je da vežba tri puta dnevno što je dovelo do njene transormacije kojoj se posvetila isključivo zbog sebe, te stoga nije osećala potrebu da priču o svom telu deli sa drugima i koristi je za samopromociju.

    Adele se odlučila i za prvo i live uključenje na Instagramu gde je potpuno spontano odgovarala na pitanja fanova – od onih koji se tiču muzike, do onih privatnih – igrala se sa psom a čak počastila fanove i delom nove pesme. Neki od odgovora na pomenuta pitanja postali su viralni, a pogledajte i sami zašto. Ne verujemo da bi svako imao hrabrosti da u kućnom, potpuno prirodnom izdanju ovako neposredno odgovara na pitanja iz svog života. Kako sama kaže, svesna je da opet “mora da bude poznata” i da je to stvar koju vezano za svoj posao najmanje voli, ali je isto tako spremna da ispriča svoju stranu priče, a mi smo spremni da je čujemo.

    Saznaj više:
    Povezani članci: