BURO. Playlist: Šta slušamo ove nedelje?

    26.12.2022.
    RECOMMENDED

    Reći ćemo vam odmah – samo domaće. Ove nedelje neki od naših omiljenih lokalnih izvođaća obradovali su nas novim izdanjima i nismo prestali da ih vrtimo na repeat. Ako još uvek niste, vreme je da se nakačite na ovaj ritam i sa njim zaplešete prema 2023. Obećavamo da će taj put sa ovakvom muzičkom podlogom biti gladak. Pojačajte zvuk!

    Bojana Vunturišević – Ljubav

    Prva na listi je Bojana Vunturišević i njne novi singl „Ljubav“. Ruku na srce, ne možemo da odlučimo da li nam se više dopada pesma ili spot, pa i jedno i drugo vrtimo na smenu. Čini nam se Bojana svakim novim projektom uspe da nadmaši sebe i navijamo da nastavi u istom ritmu. Ovoga puta, ona nas podseća da je ljubav svuda i ako se malo bolje zagledate, shvatićete da zaista jeste. Poverujte ovoj pesmi.

    Iva Lorens – Hej (Nisi više isti)

    Prošlog decembra, „Zima“ od Ive Lorens bila je naša himna, a ove godine na plejlistu za hladne dane dodajemo njen novi singl „Hej (Nisi više isti)“. Kako Iva kaže, ova pesma je samo iscurela iz nje dok je sedela na klupi u svojoj ulici u 2 ujutru i čini nam se da je ona savršena upravo za noćne sate i tišinu koju prekida ovaj nežni zvuk.

    Tam – Rizik

    Tam je na našim plejlistama redovna, družimo se i preko leta i tokom zime. „Rizik“ nas je svoj zavodljivi i zarazan ritam uvukao pre mesec dana i još uvek ne želimo da izađemo odatle. 

    Fantom – Stranac u noći

    Prošle nedelje oprostili smo se od velikog Massima Savića, pa smo prethodne dane posvetili preslušavanju njegovih nezaboravnih numera. Večeras u KC Gradu Fantom peva za Massima, a do tada poslušajte „Stranac u noći“ u verziji ovog muzičara.

    Saznaj više:
    Povezani članci: