Novi albumi koje ćemo dodati na svoje plejliste

    12.10.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/albumi_cover.gif

    Renaissance je verovatno najbolji album Beyonce do sad. Generalno, ova godina nam je podarila fenomenalne albume i pesme koje su obeležile leto. I dalje ih neumorno vrtimo na repeat, ali smo spremni i za neki novi zvuk i zato jedva čekamo ove albume koji će obojiti naše jesenje plejliste.

    Taylor Swift – Midnights

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/1665576269384285.png

    Taylor Swift nam je priredila veliko iznenađenje kada je tokom govora na dodeli MTV nagrada je najavila novi album, „Midnights“, koji stiže već 21. oktobra. Nakon što je prihvatila nagradu za spot godine za pesmu „All Too Well (10 Minute Taylor’s Version)“ sada priprema nove hitove i slamajuće tekstove. Ovim rečima najavila je novi album: „Ležimo budni u ljubavi i strahu, u nemiru i u suzama. Buljimo u zidove i pijemo dok oni ne uzvrate. Uvijamo se u kavezima koje smo sami napravili i molimo se da – ovog trenutka – ne napravimo neku sudbonosnu grešku koja će promeniti život. Ovo je zbirka muzike napisane usred noći, putovanje kroz strahote i slatke snove. Podovi kojima koračamo i demoni sa kojima se suočavamo. Za sve nas koji smo se bacali i okretali i odlučili da lampione ostavimo uključenim i krenemo u potragu – nadajući se da ćemo se možda, kad sat otkuca dvanaest… sresti.“
    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/1665576269360676.png

    „The Car“ je predstojeći, sedmi studijski album engleske rok grupe Arctic Monkeys i stiže 21. oktobra. Momci nisu skrivali da im je bilo potrebno mnogo više nego što su zamišljali da snimanje privedu kraju. Ali, dan pre najave albuma bend je debitovao sa novom pesmom „I Ain’t Quite Where I Think I Am“, na Zurich Openair festivalu i fanovi su poludeli. Ako je sudeći po ovoj numeri, čeka nas sjajan album. Uostalom, od ovih momaka nikada ništa manje i nismo očekivali. Brojimo sitno do 21!

    Saznaj više:
    Povezani članci: