OSEDEĆE DO PREMIJERE: Paul Mescal u sledećem filmu glumi 20 godina

03.02.2024.
RECOMMENDED

Richard Liklater je jedan od svojih poslednjih filmova, Boyhood, snimao 12 godina, a sada je odlučio da ode korak dalje i snima film dve decenije. Reč je o Merrily We Roll Along, u kojem jednu od glavnih uloga igra Paul Mescal.

Merrily We Roll Along prati živote tri prijatelja kroz dve decenije, dok svako od njih pokušava da ostvari karijeru u svetu zabave. Mescal igra Franklina, kreativnog partnera Bena Platta (Charley), koji na kraju napušta Charleya kako bi postao uspešan producent u Holivudu. Tu je i pozorišna kritičarka Marry, kao i plot twist – priča kreće od kraja, glavne junake zatičemo u poznim godinama, dok se prisećaju svojih karijernih početaka, dok su bili mladi i puni nade.

Film u kojem će Mescal igrati 20 godina, baziran je na mjuziklu Stephena Sondheima, koji je opet adaptacija Brodvejske predstave Georgea S. Kaufmana i Moss Harta.

Oni koji su upoznati s Linklaterovim radom, znaju da je pre filma Dečak, snimio kutnu Before trilogiju sa Ethanom Hawkeom i Julie Delpy u glavnim ulogama, koja prati glavne junake kroz višedecenijski vremenski period. Ogroman poduhvat koji se na kraju apsolutno isplati, ne samo za glumce koji u njemu igraju, nego i za publiku – gledati kako pred našim očima stare i razvijaju se filmski junaci, izgleda nestvarno.

mescal

S obzirom na to da će se snimati 20 godina, trenutno se apsolutno ne zna tačan datim izlaska filma Merrily We Roll Along. „Možda će proći neko vreme dok vidimo proizvod“, našalio se Paul Mescal, gostujući nedavno u podkastu Louisa Therouxa.

Fotografija: Promo

Saznaj više:
Povezani članci: