Serije vredne pažnje koje smo odgledali u maju, a isto preporučujemo i vama

    30.05.2024.
    RECOMMENDED

    Ovog meseca najviše smo pričali o serijama Ripley i Baby Reindeer, a jun će definitivno obeležiti izlazak nove sezone sada već legendarne serije Stranger Things. Međutim, maj je pored pomenute dve serije izrodio još naslova za koje smatramo da su „prošli ispod radara“ a koje bi svakako, bar po našem mišljenju, trebalo pogledati.

    Izdvojili smo od svakog žanra po nešto, te verujemo da će mnogi od vas uspeti da pronađu nešto što će moći da izbindžuju i u čemu će tokom narednih dana uživati dok čekamo popularne nastavke serija, ali i potpuno nove adaptacije, koje se najviše očekuju tokom ove, letnje sezone.

    2aa39814f3755b3f842a58e030a4c35d

    BURO. PREPORUKA: SERIJE

    A MAN IN FULL

    Mini serija koja je izašla početkom maja ima šest epizoda koje je producirao David E. Kelley, a glavnu ulogu tumači Jeff Daniels. Serija je rađena po radnji istoimenog bestselera New York Timesa, pokojnog Toma Wolfea. Radnja serije prati Charlieja Crokera, trgovca nekretninama iz Atlante koji se suočava sa iznenadnim bankrotom. Ukoliko ste fan serija koje prikazuju sukobljavanje političkih i poslovnih interesa dok protagonista pokušava da sačuva svoje bogadstvo, ovo će biti idealna serija za vas. Serija dostupna za gledanje na Netflix-u.

    „Ein ganzer Kerl Wann kommt Staffel 2 der Netflix Serie

    HACKS

    Oni koji su gledali prve dve sezone serije, sada mogu da uživaju i u trećoj. Ukoliko niste do sada čuli za seriju Hacks, radnja serije prati mladu komičarku i književnicu koja priživljava različite životne drame koje su najpre prikazane na humorističan način. Kako pronaći balans između karijere i privatnog života, ali i kako uspeti u kreativnoj industriji u sadašnjem savremenom društvu. Objasniće vam slikovito ova serija na HBO Max-u.

    c6abbe275a3d4367ec50dff809756577

    BODKIN

    Serija Bodkin idealan je izbor za one koji vole true crime serije, mada ova radnja nije potpuno bazirana na istinitoj priči. Glavni junaci ove priče su podkasteri koji putuju ka idiličnom malom mestu u Irskoj kako bi istražili niz čudnih nestanaka koji su se dogodili u prethodnim decenijama. Serija je dinamična, drži pažnju, a priča je definitivno bogata adrenalinom te će vam do poslednje epizode držati pažnju. Seriju možete gledati na Netflix-u.

    5e46dd9471a19fba9b501422754d3d94

    OUTER RANGE

    Druga sezona serije Outer Range sa elementima westerna i naučne fantastike za sada ima veliki broj fanova, koji posebno sa drugom sezonom postepeno još više raste. Serija nastavlja da istražuje bizarna i neobjašnjiva dešavanja na ranču Abbot dok se istoimena porodica suočava sa novim izazovima i tajnama. Druga sezona obećava još više misterije, napetosti i neočekivanih preokreta i idealna je za sve koji vole intrigantne priče i nešto drugačiji sadržaj. Ukoliko niste gledali prvu sezonu, topla preporuka, posebno sada kada možete odmah nastaviti da pratite dalja dešavanja.

    serije

    Foto: Pinterest

    Saznaj više:
    Povezani članci: