Spremamo se za nastup i ĐUSKAMO uz pesme koje su za BURO. odabrali Luton i Šćepa

Slušajte playlistu braće Šćepanović.
15.12.2023.
RECOMMENDED

Posle brojnih nastupa u klubovima i muzičkim festivalima širom zemlje i regiona, poznati DJ duo – Luton i Šćepa, tradicionalno – za sam kraj godine, organizuju veliku žurku. Nakon šoua koji su napravili prošlog puta u klubu Drugstore, sada obećavaju muzički spektakl u Hangaru Luke Beograd.

– Logičan sled nakon prošlogodišnjeg fenomenalnog ispisa godine, sa 360° žurkom, pufnastom jambolijom, mekanim jorganima, preludim outfitima i fenomenalnim šestočasovnim setom je još veći prostor, sa još više opcija kojima će ova žurka zaokružiti celu jednu godinu preludih dešavanja. Pa hoćeš na žurku? – Ma jok ti ćeš! – poručuju braća Šćepanović Luka – Luton i Igor – Šćepine vragolije, i pozivaju te da plešeš sa njima sutra, 16. decembra.

luton sam
scepa sam

Mada i sami imaju neverovatnu interakciju sa publikom, šireći dobru energiju i pozitivan vajb, Luton i Šćepa ovog puta pomeraju plesne granice – sa njima nastupaju plesači iz ekipe Dance Factory, a osim centralnog stejdža, podižu još 4 manja dancefloora.

Dok se spremate za žurku godine, slušajte playlistu koju su Luton i Šćepa napravili specijalno za Buro. i vežbajte plesne pokrete, jer na njihovim nastupima mnogo toga može biti neizvesno, ali jedno je uvek sigurno – đuska se do jutra.

Fotografije: Stefan Danilović @vrgetz

Saznaj više:
Povezani članci: