Čudesni svet Elona Muska i šta ste sve propustili ovih dana

    13.05.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/elonmuskcover.jpg

    Ako Elon Musk nije sa neke druge planete, onda stvarno ne znamo ko je. Pored Grimes, razume se, što samo potvrđuje da pored toga što su power couple jesu i iz neke druge dimenzije. Uostalom, u prilog tome ide i što je i sam Elon pre neki dan napisao na Twitteru da čovečanstvo treba načiniti multiplanetarnom vrstom. To će kako stvari stoje i da mu pođe za rukom, a ako ništa drugo sa Neuralinkom će napraviti neko ozbiljno čudo i na ovoj planeti, pa se čini da su “Westworld” i “Black Mirror” scenariji bliže nego što smo mislili. Nakon snimka na kom Pager, devetogodišnji majmun kome je ugrađen Neuralink pokreće igricu samo svojim umom, prilično je jasno da svašta još možemo da očekujemo. I da, još uvek ne znamo kako se osećamo po tom pitanju.

    Bilo kako bilo, jasno je i to da u nedostatku aktivnosti iz Kanye univerzuma, Elon sa svojim svakodnevnim aktivnostima nadopunjuje taj nedostatak i postaje opsesija broj jedan, pa u to ime prelazimo preko informacija iz ovog sveta koje ste možda propustili radeći neke obične životne stvari.

    SpaceX je najavio lansiranje mesečevog satelita koji je finansiran Dogecoinima

    Znamo kako se osećate. Verovatno je prvo pitanje koje ste se zapitali “šta!?” a i drugo i treće. Elon je pre nekoliko dana objavio da će SpaceX pokrenuti misiju na Mesec i lansirati satelit sledeće godine, a sve će u potpunosti biti finansirano Dogecoinima. Dogecoin je jedna od kriptovaluta, koja je napravljena na osnovu šiba inu mema iz 2013 (da to je the pas iz svih mogućih memova.) Osnivač SpaceX je rekao da će satelit, prigodno nazvan Doge-1 biti “prvi kripto u svemiru” a ujedno i prvi “meme u svemiru”. A gde su memovi tu su ljudi, realno, samo je pitanje trenutka. Obaveštenje je objavljeno pre tri dana, a to je rezultovalo gotovo momentalnim porastom potražnje i cene Dogecoina. Takođe je i prigodno ispraćeno videom za pesmu “Dogecoin Song – to the Moon” koje potpisuje YouTuber Herr Fuchs, koji se poigrao izrekom da će cena Dogecoina skočiti “do Meseca”.

    Elone i Grimes u Saturday Night Live

    Ovo teško da ste omašili, sve i da živite ispod kamena i bez interneta. Nemoguće je ne gledati i skloniti pogled, ali isto tako je i nemoguće ne osetiti mali transfer blama i pitanje „zašto, zašto, zašto“? Okej, svi znamo šta je SNL, i kako to obično izgleda ali Elon kao Wario iliti „zli Mario“ i Grimes kao Princess Peach su nas nekako uhvatili potpuno nespremnim. “Uključite SNL da vidite kako pokušavam da glumim!“ napisala je Grimes, i ako ništa drugo cenimo iskrenost. „Pokušaj“ je prilično dobra reč a zaplet je takav da je Princess Peach optužena da vara Maria sa njegovim bratom Luigijem. Ako ste iz bilo kog suludog razloga ikada želeli da čujete Miss Anthtopocene kako preteruje u karikiranju italijanskog akcenta, šta da vam kažemo osim- imate sreće, i izvolite

    Nove titule

    Elon je nedavno promenio svoje zvanje iz glavnog izvršnog direktora i imenovao se za „Technoking of Tesla“. U praksi, on će ostati na poziciji direktora ali je odlučio da se zove drugačije. Isto tako, i finansijski direktor Tesle, Zach Kirkhorn, više nije to imenom, već ima novu titulu- „Master of Coin“. Pored toga što je kralj tehnologije, Elon u poslednje vreme regularno tvituje Dogecoin memove a koristi se i titulom „Dogefather“

    Sve u svemu, imamo da zaključimo samo jedno, ovaj put i javno. Na čemu god da je Elon želimo i mi isto. Duplu dozu. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: