Evo zašto bi novi Chanel podcast trebalo da dodate na svoju listu slušanja

    30.03.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/chanelpodcover.jpg

    Da, i Chanel je u podcast trci. I to od 2017. ako vam je ta informacija nekako promakla. U svom novom formatu pod imenom „Les Rencontres“ brend se vraća na audio scenu sa misijom da podrži mlade autorke i književnu scenu. 

    Ovaj poduhvat je realizovan u skladu sa prethodnim Rendez-vous littéraires rue Cambon koji je počeo 2021. i rezultat je saradnje između kreativne direktorke Virginie Viard i ambasadorke Chanel-a, Charlotte Casiraghi.

    „Les Rencontres“ usmerava reflektore na savremene autorke koje su nedavno objavile svoj prvi roman – svaka epizoda posvećena je jednoj autorki, a svakog meseca biće snimana epizoda na francuskom i engleskom jeziku. Francusku verziju vodiće novinarka Lauren Bastide, a književnica i književna kritičarka Erica Wagner zadužena je za englesku verziju.

    Cilj ovog podcasta je upoznavanje sa novim autorkama i rasvetljavanje njihovih romana. „Nadamo se da ćemo podstaći i druge talentovane mlade ljude da se uključe u stvaranje“, navodi predstavnica Chanel-a, Charlotte Casiraghi.

    Prva epizoda na engleskom jeziku posvećena je američkoj spisateljici Lisi Tadeo. Ona razgovara sa Ericom o svom drugom po redu romanu, „Životinja“, svojoj sklonosti ka beletristici, želji da piše knjige koje preispituju šta društvo očekuje od žena, kao i o važnosti samokritike kao dela stvaralačkog procesa. Pauline Gonthier je gošća francuske epizode ​​u kojoj predstavlja svoj roman „Les Oiselles Sauvages“ i otkriva odakle potiče njena ambicija za pisanjem. 

    Prve dve epizode ​​Les Rencontres dostupne su na chanel.com, Spotify-ju i Apple Podcast-u.

    Saznaj više:
    Povezani članci: