Beauty rutina Anne Hathaway jednostavnija je nego što mislite

22.11.2023.
RECOMMENDED

Kada je početkom godine objavila selfie iz kreveta – duga raspuštena kosa, blago rumenilo i predivna sjajna koža, svi su poželeli da saznaju beauty rutinu Anne Hathaway. Srećom po nas, tajne glumičine lepe i negovane kože otkrila je njena dermatološkinja, Su-Man.

Male tajne velikih majstora za negu lica podrazumevaju ništa drugo do mnoooooogo masaži lica – kako bi se probudila koža i smanjila nadutost, još više SPF zaštite od sunca i maska za lice svakog jutra. 

Naviku da koristi spf nasledila je od mame, pa čak i to da kada je mnogo sunčano lice štiti kišobranom, a u slučaju da vam treba preporuka, Anne koristi Actinica kremu sa SPF-om. Njena dermatološkinja otkrila je još neke proizvode koji se nalaze u glumičinom neseseru, a to su Omorovicza Queen Essence toner i serum Dr. Barbara Sturm.  

– Da biste osvežili i obnovili kožu, koristite piling da biste uklonili mrtve ćelije, zatim nanesite tonik i serum pre nego što ih zapečatite hidratantnom maskom, savetuje Su-Man, dodajući da bi nakon toga trebalo da sledi krema za oči i hidratantna krema. 

Preporuke njene dermatološkinje uključuju La Mer’s The hydrating Facial kremu, Chantecaille Bio Lifting masku, maske za područje oko očiju Chantecaille Gold Energizing Eye Recovery masku, za koje je Anne kažu da su malo skuplje, ali da su zaista brilijantne.

Uskoro će beauty preporuke od Anne Hathaway verovatno uključivati i Shiseido proizvode, s obzirom na to da je glumica postala njihovo zaštitno lice u septembru ove godine.

Saznaj više:
Povezani članci: